[]

Günahlardan pişman olup dindar yaşamaya başlamak

Final ödevim için buna bir örnek vermem gerekiyor.

-Bilinen bir örnek olması lazım. (Kitap, film vs. olur)
-Çıkar için olmayacak.
-Hristiyanlıktan İslama geçiş vs. değil. Daha çok günahlarından pişman olup dindar olan bir kişi lazım. Hristiyan olsa daha çok makbule geçer.

 
Les Miserables , Jean Valjean karakteri


  • crown  (05.01.15 00:19:16) 
@crown nokta atışı örnek. teşekkürler.


  • dokuz numara dort yildiz  (05.01.15 00:22:08) 
bilgihanem.com
Dini inancı tutmuyor ama olay örgüsü tam.

  • delirten  (05.01.15 00:23:17 ~ 00:24:12) 
Yasar alptekin:d


  • baldur2  (05.01.15 00:23:43) 
bişri hafi.


  • sutlu nescafe  (05.01.15 00:28:59) 
tugçe kazaz populer bu aralar baya.
www.radikal.com.tr

  • jamswety  (05.01.15 00:46:56) 
www.youtube.com
alt yazılarda türkçe karakter sapıtması var ama işini görür umarım.

  • domates yiyom  (05.01.15 01:07:30 ~ 01:13:15) 
Oz dizisinden omar white geldi aklima. Yine ayni diziden jefferson keane karakteri dedigin tanimlamaya uyuyor.


  • halitkin  (05.01.15 02:17:30) 
klostret i sendomir
www.imdb.com

bunda iki eleman manastira siginiyorlar. orada bir adam basliyor size bir hikaye anlatayim diye. - filmi pic edici materyal - kontun biri cocugunun ondan olmadigini ogreniyor. karisini teste tabi tutuyor. karisi testten kaliyor. karisini olduruyor. cocugu bir aileye birakip manastir kuruyor, orada kesis olarak kefaretini cekmeye basliyor. basta hikayeyi anlatan adamin da o kont oldugunu anliyoruz - filmi pic edici materyal - franz grillparzer'in bir eserinden uyarlanmis.

korkarlen
www.imdb.com

bu da selma lagerlof'un bir kitabindan uyarlama. fantastik bir hikaye yalniz. olum arabasini kullanan ruh filan var isin icinde. - filmi pic edici materyal - adam olaylar sonucu kotu oluyor. karisini ararken salvation army bacilarindan biriyle yolu kesisiyor. o, bu herifi seviyor; duzelecegine inaniyor. ama bu herif duzelmiyor. sonra ruh rehberliginde yasananlara taniklik ediyor. filmin sonunda tanriya siginiyor - filmi pic edici materyal - bu filmi ingmar bergman her yaz en az bir kere izlermis rivayete gore.

turk olarak da leyla sayar var. bana gore gunah degil, ama zamaninda striptiz filan yapip sonradan kapanan, dini kitaplar yazan eski bir sinema oyuncusu. bir de kudret sandra var.
  • John Finn  (05.01.15 02:45:48 ~ 02:46:17) 
Necip Fazıl.
O ve Ben kitabı işinize yarayabilir

  • mutlusismankedi2015  (05.01.15 06:42:47) 
necip fazil var ama siyasi islamcilarin kullandigi bir ornek, final odevi icin jan valjean daha iyi bir ornek.


  • cedex  (05.01.15 07:47:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.