[]

Kızışan kedi

Benim dişi kedim aylar sonra tekrar malum hallere girdi. Birbuçuk yaşında kısır. Gündüz iş üstünde bastığım damat pencerenin dışında bekliyor. Benimki de içeride. Bağırış çağırış ön sevişmelerine şahidim şu an :/

Napalım salayım mı ben bunu ? Eziyet gibi geldi şimdi ama hava da çook soğuk. Salarsam sabaha kadar alamam bi daha, pencereyi açık bırakamam yani evi zor ısıttım. Neyse işte siz olsanız napardınız ?


 
Damadi iceri al


  • cecilia  (04.01.15 21:52:21) 
dışarı sal, diğer erkekler de istifade etsin. dişi kediler zaten birden fazla erkekle çiftleşiyor normalde de, çok gayrıahlaki bi durum yok.


  • namus ninjası  (04.01.15 21:54:30) 
nasıl ya kısırlaştırılmış kedi tekrar kızışıyomu normal mi bu ?


  • GreyFever  (04.01.15 21:57:20) 
kedimi kısırlaştırırdım.

evde kedi besleyip bir de çiftleştirerek çoğaltırsam doğacak bebeklere ne olacağını düşündüğüm için. sokakta binlerce sakat, kör yavru varken bir de ben evdeki kedimi çiftleştirmem. yazık.
  • mea maxima culpa  (04.01.15 22:07:54) 
Kedim kısır. Ama daha önce de kızıştı böyle bu kadar şiddetli değildi.


  • al-se  (04.01.15 22:17:23) 
kediyi eve al sevişsinler sonra çıkar.kediden para al ama :) biraz pezevenk gibi bişey olabilirsin ama :)


  • high hopes of the sozluk  (04.01.15 22:18:20) 
Ahlak mahlaklık bi durum yok :) çok soğuk üşümesin diye salmak istemiyorum. Bi de gece vakti ne bileyim. Öbürü de bas bas bağırıyor


  • al-se  (04.01.15 22:19:01) 
Diğer kediyi eve alırsam annem beni sokağa salar, üstüne sahiplendirir.


  • al-se  (04.01.15 22:20:13) 
Belli ki kim yaptıysa kısırlaştırma işini düzgün yapamamış. Kızgınlığı geçene kadar biraz sabret, sonra tekrar yaptıracaksın mecbur, yoksa sürekli aynı sorunla karşılaşırsın.


  • tiny penny  (04.01.15 22:40:08) 
Kısırlaştırılan kedinin kızışması normal değil ki. Yeni kısırlaştırdıysanız o zaman başka tabi. Hormonlar 6 ayda anca düzene giriyor. Ben olsam salmazdım sokağa.


  • m e l t e m  (04.01.15 22:47:02) 
Kavga ediyor olabilirler dedi şimdi biri, belki atışıyorlar camdan cama. Yalnız 7 aylıktı kısırlaştırıldığında o zamandan beri de birkaç kez yaşadık bu dönemi. Sokağa da çıkıyor. Yavrulamadı ama. Yani dürtüleri duruyor ama hamile kalmayacak öyle anlıyorum.
Bunun kedime bir zararı var mı ? Bugün baya çiftleşme pozisyonundaydılar. Kısır kedi çiftleşebilri mi ki? Çok cahilim.

  • al-se  (04.01.15 22:55:24) 
kısırlaştırılmış kedinin yanına kızgınlıktaki başka bir kediyi yaklaştırmaması gerekir.


  • mea maxima culpa  (04.01.15 23:03:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.