[]

Açılın ben doktorum diyenler reçetemi inceleyebilir mi ? (Üroloji)

En son 15 gün kadar önce beraber olduğum partnerimden kendisinde vaginal akıntı,kaşınma ve tahriş olduğuna dair bilgi aldım. Yurtdışında yaşıyor ve doktora yarın gidecek ancak ben olay ciddi olabilir diye ve kendimden emin olduğumdan 31 Aralıkta üroloji doktoruna gittim. Doktor idrar tahlili istedi ve el ile muayene etti ayrıca bende akıntı olup olmadığını kontrol etti. Sonuç olarak idrar tahlilim negatif çıktı. Akıntı olmadığını da gördü. Ancak koruyucu olarak bir tedaviye başlamamız lazım dedi ve aşağıdaki ilaçları yazdı. Bunları ekşi sözlükten araştırdığımda çok ağır antibiyotikler olduğunu gördüm. Sizce bunları aynı anda kullanmak çok ağır gelmez mi ? bir doktora daha gideyim mi ? Teşekkür ederim.

Teşhis olarak Üretrit yazmış.
Reçete:
Tetradox Kapsul 2 haftalık tedavi
Novosef 1 gr. Flakon 3 günlük tedavi (sabah akşam popoya iğne)
Zitromax 500 mg 3 Tb. 3 haftalık tedavi (3 gün iç 4 gün ara ver şeklinde)

Not: Türkiye'deki partnerimde hiç bir sorun yok.

 
Doktor değilim, reçete hakkında da bir fikrim yok. Fakat ikinci bir doktora görünmenizde fayda var.


  • liriamer  (04.01.15 19:50:48) 
doktor degilim ama novosef cok kuvvetli degil mi koruma amacli garip geldi


  • sinatra  (04.01.15 19:54:45) 
doktorum
bu durumlarda birden çok antibiyotik aynı anda verilir. hatta cinsel partnerlerin de aynı tedaviyi alması gerekir

  • la noix  (04.01.15 20:08:11) 
doktorlar anlamaz bu konulardan. sözlükteki zırtopozlar çok daha iyi bilir.


  • fayfim  (04.01.15 20:10:14 ~ 20:10:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.