[]

John Frieda sheer blonde go blonder

Bu şampuanı kullanan var mı aranızda acaba? Sarı saçları(doğal) daha da sarartıyormuş kullanıp da işe yarayan var mı?Bir de bi kaç yerde saçları döktüğünü okudum da tırstım biraz.




 
ben kullanıyorum :) saçlarımı döktüğünü düşünmüyorum aslında :) sorarsan daha da sarardı mı saçların diye, plasebo da olabilir ama ben saçımın açıldığını düşünüyorum


  • yuzmebilmeyenbalik  (04.01.15 18:31:00) 
peki doğal sarışın mısın yoksa boya mı?


  • sta  (04.01.15 18:32:57) 
doğal sarışınım açıklar var zaten saçımın içinde ama sanki bununla daha da açıldı


  • yuzmebilmeyenbalik  (04.01.15 18:37:08) 
tamam teşekkür ederim. bir de ilk kullanımda etki etti mi bir kaç kullanım geçmesi gerekti mi?


  • sta  (04.01.15 18:38:47) 
ben düzenli kullanıyordum 1 ay oldu, gerçi bence yazın daha etkili olur, içinde papatya ekstresi falan var normalde güneşle açılması beklenir o durumda :)
bu arada saç kremini almadım, kullanmayı düşünüyor musun?

  • yuzmebilmeyenbalik  (04.01.15 18:40:16) 
ben bugün şampuanını aldım da denemek için kullanmadan önce yine de bi sorayım dedim. hayır saç kremini almadım sadece şampuan aldım


  • sta  (04.01.15 18:41:47) 
hadi dene bakalım :)


  • yuzmebilmeyenbalik  (04.01.15 18:47:48) 
Ben saçım kumrala dönük koyu sarıya boyalıyken (4-5 sene önce) kullanmıştım, ikinci yıkamadan itibaren rengi açılmıştı (sararmıştı) fakat saçımı çok yıpratmıştı. Doğal saçı da yıpratabilir, nihayetinde kimyasallar var içinde saç renginin açılmasını sağlayan.

En güzeli yazın saça papatya suyu sürmek olur.
  • m e l t e m  (04.01.15 18:51:56 ~ 18:58:44) 
yazın zaten denize falan girince güneşte açılıyor saçımın rengi. bu da güneş etkisi yaratıyor diye denemek istedim. zaten saçımda kimyasal kullanmayı sevmiyorum hiç boyatmadım boyatmam da ama bu sanki o kadar kimyasal gelmedi.


  • sta  (04.01.15 18:57:26) 
ben kullandim (hala da kullaniyorum) ama sanirim yaz icin daha iyi, sampuan arti gunesin daha iyi etki yapacagini dusunuyorum. ben baslayali uc dort ay oldu.

dokuyor gibi gelmedi bana da acikcasi.

saclarim sararmadi iyice, ama biraz daha golgelendi gibi, zaten sari golgelerim vardi (sacimin dogal rengi). gunes gerek sanirim onunla daha iyi olacak.
  • federer  (04.01.15 19:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.