[]

ekmeksiz doymak

bu hafta sonu artık tartının üst limitlerini zorlamaya başladığım için ekmek yememe kararı aldım. ne kadar layt bişeyler varsa doldurdum eve, patates püresi tavuk göğüs eti layt kola falan fişman şeyler aldım.

an itibariyle 2 gündür ekmek yemedim doğru ama bir türlü doyamadığım için 2 günde aldığım her şey bitti 4-5 kutu etimek, sayısız layt bisküvi, bir bütün tavuk, 3-4 tabak patates püresi, 2 tabak falan da yoğurt yedim. ekmekle olunca bunlar bana 4-5 gün yetiyordu yav. tavuk az önce bitti, hala da açım.

napıcam lan ben? ağzımı falan mı bantlasam.

bir de layt kola mı iyidir yoksa meyve suyu mu sizce? sağlık olayını kenara koyalım, diyet bakımından diyorum.

 
Herşeyi ye ama şeker yeme


  • amator filozof  (04.01.15 17:14:21) 
Ilk zaman oyle oluyo. Dusuk glisemik indeksli beslenme olayini arastir ve doymak icin iceberg havuc cig lahana yesillik vs al. Bunlari ekmek gibi dusunup yemegin yaninda ye


  • photo85  (04.01.15 17:14:44) 
amatör filozof +1
her şeyi ye ama şeker, şekerli her türlü içecek ve ekmeği kes, kilo vereceksin.

  • whoosie  (04.01.15 17:15:21) 
filozof +1

Önce şekeri kes. Ne yediğin önemli değil ama bir öğün azalt. Ben 3 aydır işyerinde öğle yemeği yemiyorum. Akşam da evde ne varsa onu yiyorum. Kızartma vs. dahil. 12 kilo verdim.

Ammaaa şekeri, kolayı, tatlıyı keseceksin.
  • himmet dayi  (04.01.15 17:16:02) 
o layt püskevitler çok kötü be abi :/ ekmek yesen daha iyi. hoş içerikleri aynı zaten.

bizim farmacı deney yaptıydı onlarla. 2 grup fareye eti burçak ve et form vermiş yem olarak. eti form yiyenler obez olmuş çıkmış. eti burçak yağlı olduğundan tok tutuyor en azından. yağı-tuzu azaltınca iyi bi yiyecek olmuyor yani.

geçen hafta tavuğun yanına pilav mı yapsam ekmek mi alsam dedim, dur lan karnabahar haşlayıp üstüne yoğurt dökeyim dedim. bi de havuçlu salata yaptım. alt komşum da lahana sarma getirmiş sağolsun. hayvan gibi doyduk, tavuğu bitiremedim. ekmeksiz de doyuluyor yani.

etimektir layt bisküvidir alma bile. (çiğ ya da pişmiş)sebze-yoğurt en temizi.
  • seksen9  (04.01.15 17:19:46 ~ 17:21:03) 
Ekmek yemeyi kesip patates püresi light kola light bisküvi yemenin bir mantığı yok; hepsi aynı yola çıkıyor. Hepsi glisemik indeksi yüksek zararlı karbonhidrat kaynağı. O nedenle doymuyorsunuz zaten. Çözüm yüksek protein, yüksek (zeytinyağı tereyağı) yağ, sebze kaynaklı düşük karb.


  • angelus  (04.01.15 17:20:11) 
ekmeği kesip yerine daha çok kalori almış gibisin gardaş.


  • ceycey e  (04.01.15 17:22:23) 
fayfim ne yaptın yahu light kola cık cık cık. light yazan çoğu şey kandırmaca abi, elinden geldiğince paketlenmiş şeylerden almamaya bak. benim uzun süredir şekerden uzak bir beslenme tarzım var inan ekmeği canım istemiyor bile.

tavuğun yanına yoğurt yerine salata yiyebilirsin abi daha tok tutar. tam da havuçun, kara lahananın falan zamanı yanına da bi göbek sık limonu da oh mis :) yoğurtu da yatmadan evvel götürürsün on numara olur. en başta çorba içmeyi de ihmal etme daha çok doyarsın.
  • delineron  (04.01.15 17:42:32 ~ 17:44:03) 
Abicim o degil de sen doktorsun ya!

Ekmegi kesip patates puresi yemek, etimek yemek neyin nesi?

Layt kola, meyve suyu ney??

Paketli gida yeme.
evden disarida yeme.
fast food zaten yeme.
Seker yeme.
  • cecilia  (04.01.15 18:03:21) 
Koladan, meyve suyundan uzak durman gerek.

Ekmeksiz pekala doyulur. İlk zamanlar böyle gelir, sonra alışırsın. Sağlıksız alternatiflere yönelme.
  • Tyler89  (04.01.15 18:56:33 ~ 18:57:36) 
BROKOLİKARNABAHARBRÜKSELLAHANASIPIRASAHAVUÇISPANAK


  • namus ninjası  (04.01.15 19:00:54) 
Karbonhidratı yağ ile ikame et. Patates püresi falan yeme. Karbonhidrat alımını günlük 30 gramın altına düşürürsen, 1 hafta sonra bir daha açlık atağı yaşamazsın.


  • arnold schwarzeneger  (05.01.15 07:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.