[]

Biyolojik saati değiştirmek?

Selamlar,

Kakamı günde 1 kere öğlen saat 12 gibi yapmak zorunda kalıyorum. Küçüklükten beri böyle. Fena bi durum. Okulda falan çok zor böyle yaşamak. Şunu akşama çekmenin bi yolu var mı bilinen?

Cidden bokumu bile sordum buraya artık. Samimiyetinize güveniyor, cevaplarınız için teşekkür ediyorum :d

 
kontrolsüz güç, güç değildir


  • aksimetre  (04.01.15 16:41:05) 
yok valla üzgünüm. daha erkene çekebilirsin ama. istersen okulda nasıl sıçılır konulu bilgilendirici bir yazı yazabilirim?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.01.15 16:48:39) 
yemek zamanı alışkanlığını değiştir, çıkıcak bişey olmazsa 12'de sıçmazsın.


  • baba jo  (04.01.15 16:50:54 ~ 16:51:07) 
düzenli yemek yiyerek. sabahları makul saatte duzgun bir kahvaltı yaparsan, okula gitmeden önce evde bi temiz sıçarsın. kahvaltıdan sonra sıçmayan bizden değildir.


  • dokuzeylul  (04.01.15 16:52:27) 
Aksama degilde sabah uyanincaya cekmek daha mantikli. Cunku aksam yemegi de ancak sabaha posasini birakir, iyicene birikir.

Sabaha cekmek istiyosan uyaninca surekli hareket halinde ol. Evin icinde yuru, zaten ise/okula gitmek icin hazirlaniyosundur. Sonra gir tuvalete otur ikin, su falan tut yani ne diyiyim.. Aksam pizza(sosisli salamli), mercimek koftesi, bakliyat turu seyler yersen bi sure o senin tuvaletini getirir sabah.


Yok aksama cekmek istiyorum ben diyorsanda 1 hafta falan sikinti cekmen gerek. 12de geldiginde yapma aksama kadar tut, 5-10 gunden sonra aksama cekilmis olur.

Bu isler zor degil sadece alisma suresi var o kadar.. Bir de herkesin dogasinda var ama bahsederken midem bulandi bea.. Samimiyetin icin tsk ederim yinede..
  • yemektehamsivar  (04.01.15 16:57:45) 
ben üç gün tutabiliyorum la ne demek her gün öğlen yapıyorum :/


  • m murphy  (04.01.15 17:43:36) 
evin içinde çığlık attım şuan lol


  • emir135  (04.01.15 18:18:37) 
Var. Her gün aynı saatte tuvalete git. Olmasa bile git.


  • Lim5  (04.01.15 18:25:30) 
Arkadaşlar utanç verici farkındayım :d


  • cemlemikonusuyorsun  (04.01.15 19:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.