[]

duyuru silinme sebepleri

sralı tam liste nerde yazıyo eş aramak yassak mı hemserim




 
www.eksiduyuru.com

Duyuru ve cevap kaldırılma sebepleri

Kan aranıyor duyuruları önemli seviyesine alınır, 5 gün sonra normal seviyeye düşürülür. İhtiyaç sürüyorsa, yukarıda kalması için moderatörlere mesaj atabilirsiniz.
Sorunun cevabı olmayan ve "teşekkür ederim" gibi alakasız cevapların tamamı,
"Ben de merak ettim" ya da "reserved" gibi cevaplar (bu işlevi görmesi için soruyu "favori"lerinize ekleyebilirsiniz)
Tartışma başlatıcı şeyler (Her türlü hakaret, politik ve dini konular),
Yalnızca linkten ibaret olan duyurular, satılık ilanlarında, içerik ve detay belirtilmeden sadece gittigidiyor gibi sitelere yönlenen linkler,
Bilet satışlarında (Tiyatro, konser, maç vb.) biletin gişe fiyatı (mümkünse bilet satış linki ile birlikte) ve satmak istediğiniz fiyat belirtilmemişse, karaborsa olabileceği için,
Her türlü evcil hayvan satışı,
Ücret karşılığında ödev/tez yapmak ya da yaptırmak isteyen duyurular,
İlgili kanun dolayısıyla, iş/işçi arama ilanları, staj ilanları ve freelance işler (özel ders, çeviri, tasarım gibi) dahil olmak üzere, siliniyor. (Bkz: www.tbmm.gov.tr madde 23, H bendi)
Her türlü sanal medyada oy isteyen duyurular. "Balığımı büyütün, kedime oy verin, kotamı artırın, hediye kazanmama yardım edin" içerikli duyurular ile sözlük/twitter/facebook gibi sitelerde oy/RT/like istekleri,
Başlıklarda ilk harfleri büyük, duyuru metninde normal büyük harf kullanımı dışına çıkan ve okunmada zorluk teşkil edebileceğini düşündüğümüz tüm duyurular. Örneğin:
- Başlığın tamamı büyük harf (TAMAMI BUYUK)

- Bazı harfler büyük bazı harfler küçük (BuNuN GiBi)

- Eksesif yanlış harf kullanımı (1337 5p34k)

- Noktalama işaretlerini yanlış, eksik kullanmak veya hiç kullanmamak.

- Anlaşılmayacak derecede kötü bir dil bilgisiyle yazmak.

- Gereksiz yere (örnek veya alıntı olmadığı halde) başka bir dilde yazmak.

İllegal duyurular/sorular/istekler vs. (Özellikle internet kullanıcıları için)
Duyuru içeriğinin bir parçası olmayacak şekilde başlığa yerleştirilmiş kelimeler (konuyla ilgisiz olarak dikkat çekme amacı taşıyan başlıklar) içeren duyurular silinir. Aynı şekilde, duyuru içeriğini açıklamaktan uzak, yalnızca "acil", "merak ettim", "bir bakar mısınız", "hangisi" gibi başlıklara sahip duyurular da silinir.
Forum benzeri içerik/kullanım. Forum tarzı duyurular, sorular ("hadi herkes messenger adresini paylaşsın" gibi mesela)
Her türlü crack/mp3/warez/program/film isteği,
Her türlü porno siteye direkt link (sadece sitenin adını .com olmayacak şekilde yazarsanız sorun yok).
"ya byle bisiii var hane soyle coooook guseell" şeklinde olan tüm duyuru ve cevaplar,
Seçilen nickin offensive olduğuna kanaat getirilirse (ki bu kanaat son derece keyfîdir) tüm cevapları/duyuruları ile uçurulur.
Aynı içerikli bir sorunun/duyurunun herhangi bir sebeple yinelenmesi gerekiyorsa önceki duyurunun üzerinden en az 3 gün geçmiş olmalıdır. Daha kısa sürede tekrarlanan soru/duyurular silinir, sık tekrarlanması durumunda ise kullanıcı hesabı kapatılır.
Ekşi Duyuru, bir sevgili/eş/partner arama sitesi değildir. Bu amaçla yayınlanan duyurular da silinmektedir/silinecektir.
Ekşi Duyuru'da küfretmek herhangi bir hedefi olmasa bile yasaktır. Küfürlü içerik silinir, devamı uçurulma nedenidir.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (04.01.15 14:02:59) 
Hurşit sözlük hesabınla giriş yaptığında duyuruların altındaki minik ikonlara bak. soldan ikinci bayrak ikonu var. onu tıklayınca ispiyonlama yapabiliyorsun. orada sıralı tam listesi var.


  • mea maxima culpa  (04.01.15 14:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.