[]

bir sonraki hamle?

şimdi dün instagram'dan bi kız fotoğrafımı beğenmiş, 3-5 saat sonra ben de onun bi fotoğrafını beğendim. biraz önce uyandığımda 2 saat önce fotoğrafımı beğendiğini gördüm, bastım takibi. 10 dakika sonra geri takip geldi. yani bu şekilde dans ediyoruz biz, bir sonraki adımda napacağım konusunda tıkandım. bir sonraki hamle ne olmalı?




 
seks


  • razvan rat  (04.01.15 11:46:58) 
instagram'dan iletişime geçemeyeceğin için facebook'tan yürü. ama filiz sevişelimmi kıvamında olmasın :)


  • himmet dayi  (04.01.15 11:49:58) 
Dansa kaldıran kişinin beklentileri önemli, ya doğaçlama yapıp şaşırtacaksın onun beklentilerinin üstüne çıkıp, ya acaba ne bekliyor olabilir diye analiz yapacaksın elindeki verilerle (anlayabildiğin kadarıyla, biraz zor olacak, ikilemler vs.) ya da k gidişata uyacaksın, "merhaba" diyeceksin, dansınızın senin düşündüğün gibi bir dans olup olmadığını "merhaba" na karşılık alıp tanımaya başladıktan sonra anlayacaksın. Yani yoldan geçerken yüzüne bakan insanların onlarla dans ettiğini düşünen bir çok kişi tanıyorum. Sosyal mecra sonuç olarak, bir kural yok, ha kural koymayı severiz biz orası ayrı. Bu işler böyle mi yürüyor genel itibariyle?

İnstagramdan mesaj atılamadığını bilmiyordum, yani bu şekilde bir kısıtlamaya tabi bir ortamda insanlar rahat rahat birilerinin fotoğrafını beğenip takip edemeyecekse mesajla rahatsız edilmeden herkes instagrama mesaj da koyun şuraya artık diye baskı yapardı heralde. Yapmıyorlar demek ki bunu istiyorlar, diye düşünüyorum. 2 beğeni bir takiple flörtleşecek duruma geldiysek eyvah diyorum ayrıca.
  • solfej  (04.01.15 11:55:56 ~ 12:25:10) 
Fesbuk adresini bul ve ekle. Bi sekilde muhabbeti cay kahveye getir. Zaten kiz gormus beyenmis zor olmaz.
fesbuktan ulasamazsan instagramdan dm at. Yazi atılmıyo tabi yazdigin bi yazının ekran goruntusunu atip iletisime gecebilirsin.

Hadi hayirlisi.
  • rayde  (04.01.15 11:56:57) 
balonu patlatmak gibi olmasın ama instagramda çoğu insan karşılıklı takibi ve fotoğraf beğenmeyi nezaket gereği yapıyor.


  • warrior princess  (04.01.15 12:04:55) 
ya tamam sosyal medya insanların tanışması, kaynaşması için bir araç olabilir. hatta insanların yalnızlığa itildiği günümüzde bu gerekli artık.

ancak, her resmini beğenen sana yürüyor anlamına mı geliyor? sadece beğenmiş olmak için beğenemez mi?
  • mea maxima culpa  (04.01.15 14:11:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.