[]

Bu rezalet nereye şikayet edilmeli

Tamam öğrencileri kazanmak gerekli onlara töleranslı olalım ama illa herkes okumak zorunda mı? Öğretmen bu gidişle şamar oğlanı olacak.Hiç kimse nereye gittiğimizi görmüyor mu ya?Ne diyeceğimi bilemiyorum kısaca videodaki rezalet hakkında nereye şikayette bulunabiliriz? Ne yapabiliriz?

ogretmendiyari.web.tv


 
diğer derslerde de böyle değillerdir umarım...
din dersi denen, zaten eğitim ve bilim ile en ufak bir alakası olmayan bu gereksiz vakit kaybında saçmalıkları dinleyip duracaklarına sadece bu ders için olmakla birlikte gayet destekleyebilirim bu durumu...

  • ucan spagetticanavari  (04.01.15 11:09:20) 
meb dışında aklıma bir adres gelmiyor.

karşı çıkmak adına değil ancak durumu biraz incelemek gerekli diye düşünüyorum. orası bir meslek lisesi. derdim meslek liselerini kötülemek değil ancak meslek liseleri 10 yıl önce nasıldı? böyleydi. evimiz iki tanesinin arasındaydı. oradaki öğrencilerin gelecek beklentisi yok. okumaya onlar da bayılmıyor. atılmak umurlarında değil. muhtemelen o yaşa dek pek iyi bir eğitim alamadılar şimdi de o lisenin onlara ne kazandıracağı meçhul. gidişattan çok zaten böyle gelmiş böyle gider durumu meslek liselerinde.

bir de sınıfta olması gerekenden az öğrenci var gibi, tatil öncesi filan bir gün olabilir. haklı çıkarmaz öğrencileri ama öyle günlerde her okulda boş ders hayali kurar olmazsa sabotaj çabaları olur.
  • caylaktozu  (04.01.15 11:11:34 ~ 11:12:01) 
bu itlerin hepsini toplama kamplarında geberene kadar çalıştıracaksın. amk itleri.


  • kamera motor  (04.01.15 11:14:31) 
Bence sorun yok, bırakalım böyle olsunlar. Bu ülkenin tuvalet temizleyecek, sabahlara kadar hayvan gibi çalışıp karnını doyuracak kadar parayı anca kazanacak insanlara da ihtiyacı var.


  • once  (04.01.15 11:38:20) 
@once bunlar o insanlar değil, bunlar yan baktı diye adamı on yerinden bıçaklayan insanlar...
sokakta şurada burada boş boş dolanıp karı kız kesen, laf atan insanlar...

o dediğin işleri bunlardan daha sakin, suskun, sesini çıkaramayan eğitimsiz kesim yapıyor genelde.
  • ucan spagetticanavari  (04.01.15 11:51:32) 
Öyle değilse zaten ya açlıktan ölecek ya da hapse girecek ileride. Şimdiden itilaf etmek insan hakları vs. açısından uygun olmadığından bekleyip içeri tıkmaktan başka çaremiz yok.


  • once  (04.01.15 12:03:06) 
Zamanında benim okulumda da olmuştu buna çok benzer bir durum. Ana haberde çıktı video. Önce öğrencileri sonra Hoca'yı uzaklaştırdılar.


  • sos fistik olsun mu  (04.01.15 12:33:06) 
içeri tıktığında ne oluyor ki once? af çıkana kadar, ya da iyi halden cezası azaltılıp erkenden salınana kadar bedava yeme/içme/barınma hizmeti sunuluyor. yine bunlar gibi eğitimsiz olan ama sessiz sakin yaşayan adam da üç kuruşa köle olup o hapishane şartlarından kötüsünü yaşıyor.


  • ucan spagetticanavari  (04.01.15 12:35:57) 
Meslek lisesi işte. Ne beklenebilir ki. Özel okuldan başka çare yok bu devirde.


  • kablelvuku  (04.01.15 12:52:07) 
Din dersinde yapıyorlarsa iyi olmuş yapsınlar diyen mallarda var gördüğümüz üzere.

Saygı ayrı bir kavram kişiye değil hocaya gösterilir. Benimde hiç sevmediğim Kişilik bakımından rezalet hocalarım oldu ama her zaman belli bir Sınıra göre konuştum veya kavga ettim.

Bunlara gelince süprüntü bunlar. Maalesef ileride sizi arabayla ezebilecek sonrada ne oldu ki ben yolda gidiyordum diyen, trafikte ufak bir tartışmada silahıyla çekip ateş edecek mal tipler.
  • efrasiyab87  (04.01.15 14:15:18) 
Şunu da Söyleyeyim uçan spagettiyre

Ben bir "insan" olarak bu yapılan her hangi bir Yahudi Hristiyan veya budist din öğretmenine yapılsa da karşı çıkardım. Zira burada önemli olan insana ve Öğretmene saygı.
Ancak senin içine gördüğüm kadarıyla din düşmanlığı o kadar işlemişki her halde Hitler'in Yahudileri yakması gibi sende memnuniyetle Müslümanlar'ı fırına atalım deseler ehehe atın atın ne güzel diyeceksin.
İnsanlığını kaybetmişsin bence bir dön kendine bak kalbin kararmış
  • efrasiyab87  (04.01.15 14:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.