[]

1 yıl önceki sahneyi hatırlamak? Tuhaf hissediyorum.

iyi pazarlar duyuru ahalisi

soru tuhaf gelebilir ama başka türlü ifade edemedim. bazen durup dururken daha önce yaşadığım bir anı hatırlıyorum, önce çok anlam veremesemde üzerinde durunca anlıyorum ki tam bir yıl önce bu sahneyi yaşamıştım.
geçen yıl başka şehirde, bu yıl başka şehirdeyim.

bunu yaşayan var mıdır aranızda? Ya da konu hakkında bilgisi olan?

 
sanki biraz tr.wikipedia.org


  • melancholia  (04.01.15 10:06:15) 
deja vu değil sanırım dediğiniz. bir örnek vererek detaylandırır mısın? hem daha net anlamış oluruz, hem merak ettim.


  • dessy  (04.01.15 10:17:37) 
@melancholia
yok benimki pek öyle değil

@duyulması gerektigi kadar
benimki düzenli oluyor ve tam 1yıl öncesini hatırlıyorum.

@dessy
Dün Bursa'daki evimde masada yemek yerken bir anda zihnimde Beşiktaş çarşıya inen yokuşta yürüdüğümü hatırlıyorum. Telefonu alıp eski mesajlarımı karıştırınca o saatte oralarda olduğumu doğruluyabiliyorum. Son zamanlarda bir kaç kez yaşadım.
  • Absinthe75c  (04.01.15 10:22:30 ~ 10:22:46) 
nörolojiye bir gidip danışın bence, beyin işlevlerinizde bir problem olabilir. kısa süreli hafızanız ne durumda? 2 gün önce ne yediğinizi, ne giydiğinizi anımsayabiliyor musunuz? 5 dakika önce duyduğunuz bir şeyi unuttuğunuz oluyor mu? bu geçmiş anları anımsamanız kafa karışıklığına yol açıyor mu?


  • alice practice  (04.01.15 11:22:25) 
ben hatirlamadigim ufakken yasanan bazi olaylari kelime kelimesine hatirliyorum. ama dün tanistigim kisiyi hatirlamam. 2. dereceden akrabalarimi ve sonrasini bilmem. ama izledigim veya okudugum bir seydeki dialogu veya olayi cok net hatirlayabilirim. ama 8 sene dersini aldigim seylere dair tek kelime söyleyemem. burdan zorunlu sözel derslere selam ederim.

normal, algida secici bir sekilde kimi seyleri net kimi seyleri siliklestirip atiyor beyin.
  • wiillii  (04.01.15 12:04:42) 
diğer hafıza işlevlerinde bir bozukluk yok, ama yine de gidip muayene olacağım gibi.
Teşekkür ederim

  • Absinthe75c  (04.01.15 16:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.