[]

bjk-gs maçına gs passoligiyle girmek

mümkün mü? deplasman tribünü değil, beşiktaş tarafına tabii ki. kapıda sorun falan çıkar mı?




 
kulüp yönetimi nasıl karar aldı bilmiyorum ama galatasaray derbisini beşiktaş tribünlerinde galatasaray passolig kartıyla izlemeye nasıl cesaret ediyorsun anlamadım.

senle beraber giren iki tane dangalak fark eder durduk yere sıkıntı yaşarsın. kapıdaki güvenlik bu kartla giremezsin der, etraftaki manyaklar üstüne yürür.

önceki maçta çıkan olayları düşün, o malların içinde gs kartınla maç izlemeye emin misin?

bu arada aklı başında beşiktaş taraftarlarını tenzih ederim.

edit: aşağıdaki örnek gayet açık bir şekilde cevap vermiş sanıyorum. :)
  • reanarchy  (03.01.15 23:30:30 ~ 23:44:27) 
bildiğim kadarıyla kulüp ve federasyon arasındaki anlaşmaya bağlı, muhtemelen de yasaktır.


ayrıca aklı başında olmayan bir beşiktaş taraftarı olarak ben gs'li kart ile tribünüme giren adam görürsem sorun çıkarırım, 7/24 bana bok atan/ küfür eden insana müsamaha göstermem, evinde izlesin o adam maçını.
  • arma aski  (03.01.15 23:35:12) 
deplasman yasağı var. bileti sistemden alamazsın zaten.


  • justinho26  (03.01.15 23:41:01) 
bu yıl beşiktaş'ın fenerbahçe, partizan ve akhisar maçlarını statta izledim. girişlerde sorun olmadı. bu maç galatasaray'la olduğu için, sanki giriş yapılmayacakmış gibi bir şey duydum ama sistem bana bilet satıyor şu an.

@arma aski, azıcık elit ol la, gol olunca sevinecek değiliz. ayrıca inönü'de 2-0 yendiğimiz süper final maçında da tribündeydim :(
  • sezercik yavrum benim  (03.01.15 23:43:50) 
bugün bi arkadaş kız arkadaşına alamadı? sen nasıl aldın yahu.


  • justinho26  (03.01.15 23:45:28) 
almadım henüz. az önce sisteme baktım, ödemeye kadar geldim. satılıyor demek ki...


  • sezercik yavrum benim  (03.01.15 23:48:42) 
söz konusu beşiktaş olunca son derece faşist bir insanım. ben tribünümde renkli adam istemem, görürsem de arıza çıkarırım.

elit ya da medeni vs olmak söz konusu olan beşiktaşsa benden çok uzak.
  • arma aski  (04.01.15 00:03:40) 
@arma aski, usta beni görmezsin merak etme. sistemsel bir sıkıntı çıkar mı, onu merak ediyorum ben. yoksa ki kadıköy'de fb-gs maçı izlemişliğim de var.


  • sezercik yavrum benim  (04.01.15 00:05:24) 
valla benim passolig kartımın üzerinde kocaman beşiktaş logosu var,seninkinde gs logosu yoksa sorun yok tabi, buyur gel izlersin.


  • arma aski  (04.01.15 00:09:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.