[]

Rusya vs Ispanya

Her ikisini de görmüş birilerinin tavsiysi lazım. Bu yaz icin, hangisine gitmeli? Kisisel tercihinizi yazabilirsiniz nedeniyle.

Rusyada st.petersburg + moskova
ispanyada barcelona sevilla valencia madrid gibi baya bi gezmeyi dusunuyoruz.

ps.iki evli cift olarak gidecegiz fyi :)

 
her iki ulkeye de gittim ikisine de gidin imkaniniz varsa illa birini sececekseniz yazin ispanya kisin(beyaz geceler zamani daha uygun)rusya derim.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (03.01.15 21:29:24) 
evli çiftseniz ispanya derim.

hele granada kurtuba, sevilla vb, endülüs civarını mutlaka gezin.
  • efrasiyab87  (03.01.15 21:29:48) 
evli çift, bekar bayan ispanya. bekar erkek rusya.


  • fayfim  (03.01.15 21:36:45) 
ispanya kesinlikle


  • tantunisultansüleyman  (03.01.15 21:40:37) 
her türlü ispanya. endülüs, madrid ve tabi ki barcelona.


  • zvonimir  (03.01.15 21:41:33) 
ruslar faşist. esmersen hiç şansın yok..


  • kabardinka  (03.01.15 22:28:21) 
moskova rusyanın ankarası gibi, ama st.petersburg inanılmazdır, temmuz gibi beyaz geceler zamanı gidin. moskova için ısrarcı olmayayım ama, pitere kesin gi-din. (moskova yerine riga ve vilnius daha gidilesi bence)
cordoba sur içi ve sevilla çok güzel, granada da iyidir. barselonaya tarif gerekmez. madrid ve valenciayı görmedim, bir şey diyemem.
bence her iki ülkeye de gidin.
  • prosim  (03.01.15 22:59:53) 
"moskova rusyanın ankarası gibi"
bu cümle ankara ile moskovayı bir tutmak değildir. nasıl ki türkiyede istanbul mu ankara mı sorusunun cevabı istanbul ise, rusyada da benzer sorunun cevabı piter olur gibi açık yazayım.
yoksa ankara nereeee moskova nere...
  • prosim  (11.01.15 00:20:31 ~ 00:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.