[]

Kebab askerlik diye bir olgu var mı?

Yoksa ölümü gösterip sıtmaya razı mı ediyorlar insanı? Arada duyarım 'abi benimki harbiden iyiydi bittiginde üzüldüm inanırmısın' gibi yaklasımlar.Dogruluk payı olabilir mi?




 
valla "abi benimki harbiden iyiydi" cümlesini ben dahil birçok kişiden duyabilirsin ve de pek yalan değildir. ama "bittiğinde üzüldüm" kısmı , tabi istisnalar her zaman olabilir ama, pek gerçekçi görümüyor. askerlik bitince orada tanıdığın insanlardan ayrılmak zor gelebilir insana, ki benim için de öyleydi. ama oradayken insan bir günün dahi hesabını yapıyor.


  • yorkasef  (08.08.09 12:11:23) 
evet. misal ben. gerçi orduevine gelmeden aralık ayında 1 ay suyu, duşu ve kaloriferi yanmayan beton binada yattık ama sonunda komutan orduevine gideceksin dedi ve 7 ay bildiğin ekmek elden su gölden askerlik yaptım. ayrıca bu iş torpille olmadı. ben geçtikten sonra bizim dönemden tugayda olan 24 piyade asteğmenin bazıları gıcık oldular. aralarında subay çocukları falan vardı torpil yapmaya çalışmışlar. yani diyeceğim o ki bu işler biraz kısmet işi rahat ol ne yapman gerekiyorsa onu yap. iyi şanslar.


  • yazar kasa  (08.08.09 13:00:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.