[]

anket;

Duyuruda sorduğunuz sorulara adam gibi cevap beklerken dalga cevaplarla karşılaşma olasılığınızı deneyimlerinizden yola çıkarak kendinizce söyleyebilir misiniz?

Her duyurunuzda dalga geçen en az bir cevap oluyorsa % 100 diyebilirsiniz.

Dipnot: şaka ile dalga arasındaki ayrımı yapmayı unutmayalım.

 
inanır mısın hiç karşılaşmadım.
çok gıcık olmadıysam da dalga geçmem. hiç de hatırlamıyorum yaptığımı.

  • norek  (03.01.15 20:29:01) 
Ciddiye ciddi dalga duyuruya dalga cevap


  • amator filozof  (03.01.15 20:31:36) 
ben pek soru sormadım ama sorduklarımda hiç dalga geçen olmadı.

ben bazen geyik yapıyorum kendimi tutamayıp :)
  • doxanikee  (03.01.15 20:36:04 ~ 20:36:28) 
Benle de olmadı da fotoğraf koyulunca oluyor gördüğüm kadarıyla. Biraz kıskanmak mı, komplekse girmek mi o yorumlarım sebebi; o, foto koyabilecek kadar cesaretli, bense anca böyle yorum filan deyip, tam bilmiyorum.

İnsanın dış görünüşleriyle alay edebiliyorlar. Herkes o kadar kendisiyle barışık değil. Gerçi fotoyu attıysa bunları aşmıştır da yine de çok iğrenç hareketler.
  • Cursed Chico  (03.01.15 20:58:31) 
ciddi bir soru sordugumda esprili bir cevap verilirse beni rahatsiz etmiyor.
hic dalgayla karsilasmadim. ama esprili cevaplar aliyorum da veriyorum da.

  • exlibris  (03.01.15 21:08:01) 
ifşalar haricinde geçen olmadı.10-15 tane sormuşumdur zaten.ama saçma sapan sorular sormadığımdandır yoksa salak sorulara ben de bazen dayanamıyorum saçma cevaplar yazıyorum
edit: mesela bi adam askerde çarşıya çıkmasam erken terhis olur muyum diye bişey sormuştu gel de bununla dalga geçme.

  • high hopes of the sozluk  (03.01.15 21:42:55 ~ 21:44:37) 
o birazda soruyu soranla ilgili kardeş,
sen şimdi hayat beni yordu, insanlar beni yoruyor, unumu eledim eleğimi astım modunda takılıp, öğrenci olup başka şehirde yaşayıp, evden pek dışarı çıkmadan daha hayata başlamamş, iş hayatına girmemiş, aileden maddi destekle yaşamını sürdürüp bu cümleleri kurarsan herhalde dalga geçilecek.

  • gokhan atestepe  (31.05.16 09:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.