[]

Ingilizce ogrenecek platform. Ama soyle birsey:

Hemen cevabi yapistirmayin. Rosetta kurdum, 5 level vardi. Sonuncu level'a baktim direk, bana katacagi birsey yok bunun. Son level'in son unitesinin de bir faydasi yok bana. Ingilizce seviyem nedir bilmem ama anladiniz iste az cok. Adini hatirlamadigi 1-2 platforma daha bakmistim, keza beni ilerlterek birseyleri yoktu. Var mi bana onereceginiz "advanced" falan birseyler?
Yurtdisina git demeyin, oyle birkac ay hicbir yere gitme sansim yok, en fazla 1 hafta gidebilyiorum, o 1 haftalar da gezmeye:)



 
politik tartışmaya gir yazılı veya sözlü. özellikle fazla ajitatif ortamlarda her türlü dil yeteneğini en dibine kadar kullanmak zorunda kalırsın. hatta en ufak bir gramer hatası yaptığında ad-hominem'in kralı ile karşılaşırsın.


  • rygard  (03.01.15 18:59:16) 
insanlarla iletişime geçme imkanın yoksa kitap okuyup, film izleyeceksin. eğer bunları yapamıyorsan kurslarla, gramer kitaplarıyla ve programlar (duolingo, pimsleur) ile başlamak gerek.

edit: yani aradığın gibi sana dil öğretecek bir platform yok. yavaş yavaş olacak her şey.
  • antikadimag  (03.01.15 19:13:38 ~ 19:15:13) 
Gramer kitabi oneren var mi peki?


  • delifaruk  (03.01.15 19:34:26) 
grammar in use advanced var o işine yarar belki.


  • kuzey li  (03.01.15 19:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.