[]

koşu bandı üzerinde koşamamak

evet koşamıyorum. koşamadığımdan değil başım dönüyor önüme baktığım vakit. düşçekmiş gibi hissediyorum hatta bi tarafa doğru kayıyorum hep. illaki bi yere tutunarak yürüyorum. böyle bi sorun yaşayıp üstesinden gelen varmı?




 
gözün kapalıyken dengede durabiliyor musun?


  • herp  (03.01.15 18:44:47) 
bir süre durabiliyorum hatta denicem bakalım kaç saniye durabiliyorum


  • false pretension  (03.01.15 18:47:11 ~ 18:47:26) 
Ben de kosamiyorum tipki arabadayken yolun aracin camindan gorunen kismina bakarsan dengen bozulur bunun yerine uzaga bakin derler ya. Uzakta bi noktaya odaklanmayi dene ya da kademe kademe hizini artir


  • photo85  (03.01.15 18:48:24) 
@herp gözüm kapalı ayakta durabiliyorum


  • false pretension  (03.01.15 18:51:35) 
Eliptik bisiklet kullan


  • amator filozof  (03.01.15 18:52:12) 
Zamanla koşabileceksin. Bana da olmuştu ilk başlarda ama önce hiçbir yere tutunmadan yürüyerek, sonra da yavaş yavaş koşarak üstesinden geldim. Önce yürüdüğün tempoda koşacaksın. Kendini ileri değil yukarı doğru iterek koş. Zamanla temponu arttırırsın.


  • amarikanya fitbolcusu  (03.01.15 20:18:51) 
yaşıyorum, bu yüzden nefret ederim kosu bandından. ellerı bırakıp kosamadım henüz. hayır, aşamadım. koşacaksam dışarı, yolda falan.

benden kaynaklı bir durum olabılır ancak calısmasa dahı yğrğyen merdivene ilk adım attıgımda hareket hissi bir garip hissettiriyor.
  • wiillii  (03.01.15 20:33:23) 
@wiillii

yürüyen merdivende bende kendimi garip hissederim hep :))
  • false pretension  (04.01.15 09:16:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.