[]

Eski Sevgiliye Ait Eşyaları

Bakıyorum da millet atıyormuş la eşyaları.
Daha dün değer verdiğim, anlam yüklediğim eşyaları ne geri veriyorum ne de atmaya cesaret edebiliyorum.
Görgüsüzlük mü ki?
Birde kız eşyaları geri verecek olmuştu almadım ben.

 
Ben koli yapıp saklıyorum. Anı lan sonucta, olmaz eyle.


  • Solem2  (03.01.15 16:51:13) 
ben ortada olan kıyafetlerini ayrılığın ilk zamanlarında toplayıp atmıştım. gördükçe kötü olurum sanıyordum. ama olmuyormuş öyle. kalan kıyafetlerini (gömleklerini falan) giyiyorum artık. kötü olmak için bahaneye gerek yokmuş yani.


  • sheridans  (03.01.15 16:55:46) 
  • kablelvuku  (03.01.15 17:02:06) 
bana hiçbir etkileri olmadığından, önceden napıyorsam onları yapmaya devam ediyorum ben.


  • april12th  (03.01.15 17:05:35) 
bi ev arkadaşım 3 ayda bir sevgili değiiştirirdi. hatta bi gece odaya iki kız attı pic, bizz uyuduk sanıyo, böyle gizli gizli.. buna eskilerinden biri bira bardağı almış. ama gebeş bunu 2 ay böyle içinde izmaritlerle falan ortada bırakmış. bu memleketine gidince ben de fırsat buldum attım çöpe. döndü, bardağı aradı, bulamadı sordu, dedim attım onu, lan onun hatırası vardı dedi. hassiktir dedim. iki hafta sevişip ayrıldığın kızın hatırasına takayım dedim. bu mcık benim orgu da almıştı odasına, üzerine kullanılmış prezeratiflerini falan atmışlar. sikerim böyle aşkların hatırasını da totemini de..


  • namus ninjası  (03.01.15 17:09:36) 
atmayi gorgusuzluk olarak nitelendirenler herhalde kendilerini asiri derecede yipratacak bir iliski yasamamislar ya da karsilarindaki insani o kadar da umursamamislar.

ben uzaktaydim, evime dondugumde yaptigim ilk is ne varsa cope atmak oldu.
insan yasadiklarinin siddetine bagli olarak hincini bu tarz esyalardan cikarmak isteyebilir ve bu normaldir.
  • federer  (03.01.15 17:24:25 ~ 23:13:35) 
seni bırakmış da orada bir kahve fincanını, bir ayıcığı mı bırakamayacak.
AT GİTSİN

  • michael_knight  (03.01.15 18:01:02) 
de ayrı


  • jadle  (03.01.15 18:04:15) 
kötü ayrıldığın birini hatırlatma durumu oldu mu atılması normal bence. ama öbür türlü baktığında his uyandırmıyorsa ne diye atasın ki? ben eski eşimin eski sevgilisinin vakti zamanında onun evinde unuttuğu şalı bile kullanıyorum :D


  • kül  (03.01.15 18:04:43) 
eşyalara bu kadar anlam yüklemeye gerek yok.
ben kendi eşyalarımı bile sürekli ayıklamaya çalışıyorum birikme olmasın diye.
eğer kullanabileceğim bir eşyaysa kalır, eğer çok değerli bir anısı varsa kalır, onun haricindekileri tutmam.
  • lily briscoe  (03.01.15 18:09:35) 
@trumanshow
Böyle mi:
s3-ec.buzzfed.com
  • shi aila  (03.01.15 18:11:23) 
Ben atarim, bitmis gitmis bir iliski. Ani kafada saklanir, esyaya gerek yok.


  • goo.gl  (03.01.15 19:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.