[]

Yabanciya hediye etmelik kitap

Bir Turk tarafindan yazilmis ve Ingilizceye cevrilmis bir kitabi yabanci bir arkadasa hediye etmek istiyorum. Istanbul ile ilgili olabilir veya bizden bi seyler iceren baska bir kitap. Tavsiyeleriniz var mıdır? Orhan Pamuk, Istanbul Hatiralar ve Sehir kitabini düşündüm ama cok mu yuzeysel kalir, kendisinden falan bahsettigi icin?




 
jeneriklik bişey olsun istiyorsanız ve düşünce dünyanıza aykırı değilse nutuk olabilir.


  • error522  (03.01.15 16:12:51) 
ben kanada'da evini kiraladığım kıza ve annesine saatleri ayarlama enstitüsü'nü hediye etmiştim.


  • puc  (03.01.15 16:17:30) 
Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nün çevirisi çok güzel bir hediye olabilir. Kapak tasarımları da çok güzel hem.


  • m e l t e m  (03.01.15 16:20:55) 
Orhan Pamuk, Masumiyet Müzesi olabilir.


  • mutlusismankedi2015  (03.01.15 16:24:00) 
elif safak'i da cok seviyorlar nedense, kitaplarinin büyük cogunlugunun ingilizcesi de var piyasada.


  • jaygatsby  (03.01.15 16:58:35) 
aziz nesin
nazım hikmet
sabahattin ali
  • kablelvuku  (03.01.15 16:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.