[]

Kredi Kartı İptal

selamlar,

kredi kartım kayboldu, iş bankası'nı aradım iptal etmek için. yeni kart ister misiniz dediler, evet dedim.

panikle hareket ettiğim için salak gibi bazı şeyleri sormayı unuttum. benim bu kaybolan kartın taksitleri, borcu filan var. yeni kart aldığımda bunlar oraya aktarılacak mı? mutlaka bu konuda tecrübesi olan vardır diye sorayım dedim.

teşekkürler.

 
Evet.


  • johnmalkow  (03.01.15 15:25:09) 
yok aktarılmayacak banka vazgeçti sizden borcunu almaya.


  • tosunpasa  (03.01.15 15:25:12) 
Kredi kartı hesabınız iptal edilmedi. Sadece o hesaba bağlantı sağlayan kart parçasını iptal ettiler. Yeni kart ister misiniz demeleri biraz saçma olmuş tabi. Kısacası kart numarası cvc, son kullanma tarihi vs değişecek ama geriye kalan her şey aynı. son ödeme tarihi, asgari ücret vs vs


  • oddyseus  (03.01.15 15:31:56) 
bence de vazgeçmiş olabilir dur bende kaybedeyim


  • divit  (03.01.15 15:32:56) 
Aptalca cevaplar vermeyin. Hiçbi' bilgisi yok konuda bilginize tecrübenize sığınmış. Kredi kartı borcunu tek seferde kapatmak zorunda kalıp kalmayacağını, yeni bir kredi kartı hesabı açılıp açılmayacağını sormaya çalışıyor.


  • oddyseus  (03.01.15 15:36:07 ~ 15:37:10) 
@tosunpasa @divit "aaa borcum silindi mi şimdi!" düşünecek kadar gerizekalı değilim neyse ki. bu konuda bürokratik zorluklar ya da angarya işlerle karşılaşacak mıyım onu merak ettiğim için sordum. bir "geçmiş olsun" demek aklınıza gelmiyor ama anında ukalalık fırsatını hiç kaçırmıyorsunuz. internet pis bir yer gerçekten.

panikle cevap almak için şuraya yazdığım yazıya düzgün cevap verenlere (@johnmalkow, @oddyseus) teşekkürler.
  • rotario  (03.01.15 15:39:47 ~ 15:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.