[]

Önleminizi alın, çok soğuk olacak

Yarın akşam saatlerinde kar yurda girmiş olucak. İç ve doğu bölgelerde neredeyse perşebeye kadar aralıksız yağacak.

Bu sürüde ankara'da dahi ( özellikle ççarşamba, perşembe) -20 dereceler gözükecek, gündüz vakti dahi -5,-6 yı geçmeyecek sıcaklıklar.

İstanbul'da ise şiddetli, aralıklı kar geçişleri görülebilir.

 
Sen kahin misin? Sen bilir kişi misin?
Sen kimsin?

  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (03.01.15 12:13:39) 
istanbul da salı ve çarşamba dek gerçekleşirse eğer efsane bir kar yağışı olur. okulları bırakın idari tatil bile olabilir. soğumada sıkıntı yok ama yağış konusunda birkaç gün daha beklemek lazım. ki dek leri zaten tahmin etme imkanı yokk.


  • enkolaykullaniciadi  (03.01.15 12:17:25) 
Dek: Denizlerin soğumamış, havanın ise soğuk olduğu zamanlarda, denizden buharlaşana suyun yukarıda soğuk hava kütlesi ile çarpışarak yoğunlaşması, rüzgar etkisi ilede karaya kar bırakması kısa deniz etkisi ile kar.


  • yatagants  (03.01.15 12:20:58) 
  • ron dennis  (03.01.15 12:24:53) 
Öyle diyorlar gerçekten, termal içliklerim hazır ve bekleyişteler.


  • aychovsky  (03.01.15 12:25:56) 
@ron dennis, accuweather, wundergrand gibi siteler türkiye için özel tahmin yapmazlar, model çıktılarını olduğu gibi program yardımıyla işlerler.

O yüzden ben güvenilir bulmam.
  • yatagants  (03.01.15 12:27:39) 
Ahaha. Çok iyi ya. Teşekkürler.


  • broken minded  (03.01.15 12:34:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.