[]

koşu bantları elektrik sarfiyatı?

dün bir mağazaya gittim ve ortalama bir aleti incedim (2 beygir), satıcı arkadaş aletin günde 1 saat çalıştırıldığı taktirde aylık 25 lira civarı bir elektrik masrafı olur dedi. 3 kişi kullanırsak kabaca 75 lira yapar. bana çok uçuk geldi. rakamlar gerçekten bu civarda mı? kullananlar arkadaşlara soruyorum, elektrik faturalarınız ne alemde?

koşu bandı yerine başka bir alete mi yönelsek?


 
ya siz o koşu bandını hele bi alın zaten ayda-yılda bir çalışacağı için elektrik tüketimi açısından sizi zorlamaz.


  • grimer  (03.01.15 12:10:13) 
Kesinlikle herhangi bir spor aletine para vermeyin. Kullanmayacaksınız evden gitsin diye üstüne para verecek hale geleceksiniz. Öncelikle gidin bi spor salonuna 1-2 aylık üyelik yaptırın sizde spor yapacak toto varmıymış bi görün ondan sonra alırsınız. Yok ben laftan sözden anlamam illa alacam diyosanız gidin 2. El sitelerinden daha önce sizin gibi düşünmüş birisinden 2. Elini alın.


  • andjusticeforall  (03.01.15 12:18:33) 
arkadaşlar zahmet edip yorum yapıyorsunuz ama bu konuyla ilgili açtığım her duyuruda aynı cevapları okumaktan usandım.

ailecek hep birlikte spor salonuna gitme şansımız yok, her ne kadar ben istemesemde babamız tutturdu 3 aydır ısrar ediyor bu yuzden almama şansımız yok adam kafayı taktı bir kere. alır hevesimiz kaçtıktan sonra birine veririz bu kadar dert etmeyin.
  • tolga asp  (03.01.15 12:23:09) 
Dostum o zaman sorun yanlış kullanan arladaşlara elektrik tüketimini sormuşsun ben bu güne kadar koşu bandı alıpta elektrik tükettirecek kadar kullanan kimseyi görmedim. Sen iyisi mi beğendiğin koşu bandının internetten kılavuzlarını indir teknik verilere göre değerlendir. Ama bilgin olsun günde 1 saate 25 lira çılgın bi elektrik tüketimi 2100 wattlık bir infrared ısıtıcı günde 2 saat çalıştırılırsa 25 lira tüketiyor. Ayrıca apartman dairesinde oturuyorsanız ve alt katta komşularınız varsa koşu bandının gürültüsü çok rahatsız edici olur.


  • andjusticeforall  (03.01.15 12:33:36) 
elektriksiz olanları da var ama pek tutmadı.


  • divit  (03.01.15 13:13:14) 
kardiyo bisikleti alın. koşu bandına nazaran daha uygun fiyatlı ve daha az yer kaplıyor. oturarak yapıldığı için üzerinde rahatça bir çok şey yapılabiliyor. ayrıca oturarak yapıldığı koşu bandı gibi bi süre sonra bıkkınlık vermediğini düşünüyorum.


  • zebragibi  (03.01.15 13:59:13 ~ 13:59:55) 
aynen eliptik bisiklet alın, koşu bandı dizleri mahvediyor.


  • divit  (03.01.15 14:26:57) 
hacı abi 1 beygir 750w o da 100wlık lambadan tahmın edebileceğin gibi 7.5 saat yanması demek


  • bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler  (03.01.15 19:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.