[]

elektro gitar çalmayı öğrenmek

bu yaştan sonra (28) elektro gitar öğrenmeye heves ettim, hiç bilmeyen biri için kendi kendime öğrenmek zor gibi, yanlış teknikten bahsedilmiş. bu konuda ne tavsiye edersiniz, kurs için önerebileceğiniz yerler var mı? (ist. avr.)

bir de bir kişi özel ders için haftada 1 saatten aylık 200tl dedi birebir ders için, uygun mu pahalı mı yorumunuz ne olur?


 
öncelikle müziği öğrenmenin yaşla hiç alakası yok, istediğin enstrümanı öğrenebilirsin. hiç bir zaman geç değil, -tabii amacın virtüöz olmak değilse- :) ve ders saatine gelirsem biz 500-600 e veriyoruz dersi. yani gayet uygun bi ücret ama ders verecek kişi ne derece iyi onu ölçüp tartmak lazım.


  • mor puantiyeli zebra  (03.01.15 11:31:01) 
ders fiyatı uygun

öğrenilir yaşla alakası yok

ders için bir de barış benice'ye bak derim
  • KidLazer  (03.01.15 11:33:36) 
1- Nota bilgisi öğrenmen gerekmiyor.
2- Yaş geç değil.
3- Kendi kendine öğrenmen zor, evet. Yanlış teknik doğru bir endişe. O yanlış teknik ya sana gitarı bıraktırır ya da çözemeyeceğin kötü alışkanlıklar kazandırır.
4- 50-TL/Saat uygun. Piyasadaki en düşük birim ücret. Ancak hocanın iyi olduğundan emin ol. Temellerinde sorun olan bir hoca ile başlama, seni de kendisi gibi özensiz yetiştirmeye kalkar.
  • hiko seijuro  (03.01.15 11:37:20 ~ 11:46:18) 
30umda kontrbass calmaya basladim iyikide baslamisim devam....


  • mehmet lutfi  (03.01.15 11:40:43) 
yaş 28. ilk elektro gitarımı geçen ay buradan bir arkadaştan aldım. Ben de başladım. Sadece biraz şanslıyım. İş arkadaşım çok iyi çalıyor ve bana da öğretiyor.
200 TL çok pahalı değil. Değer.

  • accorbite  (03.01.15 12:08:17) 
müzik dersi için para vermeye gerek yok hele o yaştaysanız ve hobi olarak istiyorsanız

youtube da ingilizceniz varsa mükemmel hocalar var, yoksa türklerde var

kesinlikle hocaya para vermeyin daha yeni başlamışken, önce internetin suyunu çıkartın

www.youtube.com

www.youtube.com

guitar pro tab kullanmayı öğrenin
  • lebron james 6  (03.01.15 12:21:51) 
internet derslerine göz atarım ama dediğim gibi bir şeyleri yanlış yaparak öğrenmekten çekiniyorum, solak olmam sıkıntı çıkarır mı emin değilim.
fiyat uygun dediniz, benim de karşılayabileceğim bir miktar, 500-600'ler şimdilik aşar gibi, amacım hobi olarak çalmak, usta olmak gibi bir hayalim yok ya da yeteneğim de olduğunu sanmıyorum :) başka öneriler varsa alabilirim.

  • sheeper  (03.01.15 12:35:29) 
guitarpro'yu hiç denemedim ancak hem online hem de beleş babalar gibi site var:

songsterr.com
  • KidLazer  (06.01.15 23:09:39) 
"O yastan sonra baslasan da calamazsin" diye efsaneler anlatan olursa cevrende, onlara soyle basip gitsinler bi.
Bal gibi olur.
Fiyat ozel ders icin uygun bence. Bana sorarsan amator olarak youtube videolariyla evde goturursun istersen bu isi kurs falan almadan. Yanlis teknik olayindan da korkmana gerek kalmaz. Istemedigin kadar video var teknikler konusunda.
  • delifaruk  (06.01.15 23:19:02) 
arşivi yine de oldukça geniş. ayrıca 10minutes email'ler ile sorunu çözdüm ben ^^


  • KidLazer  (07.01.15 13:15:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.