[]

Diyetisyen?

Selamlar,

Ofis ortamında masa başı işte çalışıyorum.. Kilo almaya çok müsait bir vücudum var.. 2011 yazında 96 kiloyu görünce yediğime dikkat etmeye başlayıp sadece boğazdan keserek 80 kiloya kadar düştüm.. Askerden geldiğimde de 74 kiloydum.. Ancak şu an yine 80 civarlarındayım..

Kilom ne artıyor ne azalıyor ama fena halde göbek çıkıyor.. Yediğime falan hala dikkat ediyorum ama göbeğin önüne geçemiyorum.. 3 ay kadar spor salonuna gittim.. Ancak spora başladığımda işe de yeni başlamıştım.. Rahat geliyordu.. İşte bir şeyler öğrenip sorumluluğum arttıkça kafa yorgunluğum da artmaya ve spor işkenceye dönüşmeye başladı..

Şimdi bi diyetisyene gitsem diyorum.. Faydasını görür müyüm sizce? Ben ne kadar yediğime dikkat etsem de belki de sağlıksız besleniyorumdur.. Diyetisyen bu noktada faydalı olabilir mi dersiniz?

 
Diyetisyeni geçin. Spora yüklenin, daha hardcore antrenman yapın. İşteki kafa doluluğuna da iyi gelir, sizi zihinsel olarak rahatlatır ancak bunun olması için antrenmanların şiddetinin artması lazım. Kız gibi antrenman yaparsan olmaz.

Beslenme için de karbonhidratı kes, et/tavuk/balık miktarlarını arttır, ayrıca haftada 1-2 gün çıkıp dışarıda koş. Yapamam deme, bahane bulma.
  • hiko seijuro  (03.01.15 10:51:03) 
Doğal köy tavuğu değilse asla tavuk yeme.

Kilo vermene rağmen göbek büyüyorsa egzersiz lazım. Hızlı tempoda yürü, arada bir süre koş sonra tekrar yürü. Açık hava daha güzel. Plank gibi vücut ağırlığınla yapacagin hareketlere bak, onları da evde yaparsın.
  • Lim5  (03.01.15 11:01:56) 
Dizİ göğsüne cekebilirsin göbek eritmek için diz çek işte tempolu sağ Sol yap
bunu wing tzun hocam söyledi

  • indescribable  (03.01.15 11:23:04) 
diyetisyene gitmek göbeğine çağre olmaz. sağlıklı beslenirsin+ kilo verirsin bu sayede. şöyle örnek veriyim benim diyetisyenim danışanlarına söylediği şeyleri kendi de uygulayan biriydi. evet ideal kilosundaydı ama göbeği olduğu gibi son derece şekilsiz bir vücüda sahipti.
bunun çözümü spor. spor salonu seni sıkıyorsa evde yapılan p90, p90x insanity gibi programları araştırabilirsin.

  • jacksor  (03.01.15 15:04:45 ~ 15:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.