[]

mini tablet sahipleri

gençler, makale, ebook falan okumak için mini tablet yeterli oluyor mu? çerçeve rengi sizin için cok farkediyor mu? airler oncekilere göre fazla ısınıyor diyorlar, sizce? evde, işte, okulda wifi olsa da sim kartlı mi alınmalı? applestore'dan almanın avantajı olacagini düşünüyor musunuz?
teşekkür ederim.



 
amacın okumaksa, evet gayet yeterli oluyor.
çerçeve rengi ne olursa olsun bir süre sonra göze batıyor ama çok parlak, abuk subuk bi renk olmadıkça rahatsız edici olmayacaktır.
sim kartla internete girme olayı bence (kişisel görüşüm) şu an için gereksiz masraf oluyor. çünkü hala çok pahalı. eğer gittiğiniz her yerde kullanabileceğiniz kablosuz bağlantılar varsa onlarla idare edersiniz. sim kart bence gereksiz.
yine kişisel görüşüm: applestore'dan hiçbir şey alma ya da düzeltiyorum: apple olan hiçbir şey alma.
  • norek  (03.01.15 10:01:10) 
Simli alırsam, cep telefonumun sim'ini ikizlerim diye düşünmüştüm.çerçeve rengi siyah ya da beyaz olarak sordum. Bir de apple düşünüyorum aslinda, samsunglari sevemedim.


  • manuel mandalina  (03.01.15 10:13:07) 
annem için ikinci jenerasyon nexus 7 almıştım ben.
apple'ın 10 yıl sonra çıkaracağı bir tabletten bile tek başına daha stabil ve daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

  • norek  (03.01.15 10:25:25) 
Cep telefonunun simini ikizleyemezsin. Onu kaldırıp yerine paylasimli internet diye bir şey getirmiş Turkcell, diger bir numaraya transfer edilebiliyor. Fiyatını da kaç kat artırmış.

Avea'da zaten yok.

Vodafone'da varsa ama duymadım.
  • Lim5  (03.01.15 11:04:16) 
Ebook okunmuyor onu gec. Ebook readerim ayri tabletim ayri. Cooook fark var.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (03.01.15 11:39:21) 
ebook derken mesleki kitaplardan bahsediyorum. almaya ya da basmaya kalksam dünya para tutacak kitaplar bunlar. ama romanları kitap formatında okumayı tercih ediyorum.

ipad mini kullanıcılarından cevaplar beklemekteyim halen.
  • manuel mandalina  (03.01.15 12:52:23) 
Öteki cevabmi tekrar okumazsin diye ayrı yaziyorum, teknik kitaplarsa büyük ekranlı al. Mini gerçekten küçük, normali küçük boy defter boyutunda zaten. Airler de ısınmıyor, ses çalarken titrestigi falan doğru da isindigina hiç denk gelmedim.


  • Lim5  (03.01.15 13:05:58) 
Teşekkür ederim Lim5. Teknik kitaplar evet, ben applestore'u tekrar bi ziyaret edeyim. Önceki cevabın da önemli bu arada, bendeki bilgi güncel değilmiş, bu sayede wifide karar kıldım.


  • manuel mandalina  (03.01.15 13:42:50) 
Rica ederim, edu-eğitim mağazasından alırsan + bir de havale yaparsan daha ucuz olur. Öğrenci ya da öğretmen lazım. 16 gb da yetmez bence, ben kendi hafızasında taşıyorum cloud çok verimli olmuyor.


  • Lim5  (03.01.15 14:03:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.