[]

spor salonu raconu

diyelim ki 3 setlik bir hareket icin alete oturduk. ilk set bitti, basimiza biri dikildi ayni alet icin. 3 set bitesiye adami bekletiyor muyuz yoksa bir biz bir o mu calisiyor?

bir de set arasi dinlenirken gezinmek mi gerekiyor alette otursam dinlensem olmaz mi?


 
sen ilk oturduysan sıra sendedir 3 set bitene kadar kimse karışamaz. ama karşındaki rica ederse değişerek yapalım mı diye yardımcı olabilirsin senin set aranda o girer.eğer makineyle çalışıyosanız evet denmeli bence çünkü ağırlık kolay değiştiriliyo ama bar ile çalışılıyosa ağırlık tak çıkar uzun hikaye.

set arası alette oturabilirsin ama boşuna oturup terletme bence önünde bekle yada havlunu üstünde bırak.
  • zlatanibrahimovic11  (02.01.15 21:38:17) 
haci ben stres oluyorum adam basimda dikilince.


  • from potomac to kuban  (02.01.15 21:40:14) 
2 farklı alet ile setleri birleştir. set arasında gezin, diğerine geç. araya birinin girmesine izin vermek gerekir bence. öyle 1-2 dk boyunca alette oturmak doğru gelmiyor bana.


  • zam sampiyonu domates  (02.01.15 21:40:35 ~ 21:40:48) 
bir sen bir o yapsa daha iyi olur tabii. Zaten setler arası 30-60sn bi ara veriyorsundur herhalde. Ama ben 1 set falan kaldıysa şunu yapıp vereyim diyorum mesela.


  • rodriguez2  (02.01.15 21:41:52) 
ilk seti bitirir kalkarsın. bekleyen adam da bir set yapar kalkar. sonra sen ikinci sete oturursun. bitrir kalkarsın. adma da yapacaksa yine o da bir set yapar. böyledir.

bazı embesiller var. makineye ya da neyse işte oturuyorlar. yarım saat kalkmıyorlar.

edit. set arası alette oturma. yürü nefes al.
  • mahone  (02.01.15 21:42:40 ~ 21:43:41) 
set arası dediğin 20-30 saniye olur, burada bir kaç dakika yazılmış, enteresan.


  • grimer  (02.01.15 21:54:01) 
O kadar kalabalik spor salonundan kacin abi. 3 seti pasa pasa bitir. Racon beklemektir


  • photo85  (02.01.15 21:59:35) 
artı bilgi olsun: bir aletin başına geçip hareketi yapmayıp söz gelimi telefonla uzun uzadıya konuşuyorsa nazikçe kaldırılır ve yine kendisi olmaksızın suyunu, havlusunu bilmem başka bir özel eşyasını alete koyup dakikalarca gelmiyorsa nazikçe yine o eşyalar kaldırılır ve işine gücüne bakılır.


  • candanag  (02.01.15 22:05:03) 
ya onun senin başında dikilmesi de ayrı hıyarlık. insan rahatsız etmez biraz uzakta durur. ben de olsam rahatsız olurdum.


  • secilmis uye  (02.01.15 22:27:52) 
Eğer 1-2 dakika ara veriyorsan, versen daha iyi. ben 10 saniye filan ara verdiğim içni kalkmıyorum ama bazen yorulunca ben öneriyorumbaşımda dikilene, birlkte yapalım itersen, şu kadar setim kaldı. Ağırlıklar genelde uuyşmuyor ama benm de bhareket yaparken öyle oturan birini bekelmek istemiyorum, soruyorum kaç set, bazen ben diyorum birlikte yapalım ,bazen o diyor. Bazen bekliyorum. beklerken benelde bacak girerim.


  • Cursed Chico  (02.01.15 22:50:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.