[]

Iphone 6 vs Note 4

Dur duyurucu, hemen birisi phablet, birisi akilli telefon deme.

Aslinda isimi goren phablettir. Buyuk ekran vs isim geregi hayat kurtarici. Hatta telefonu flash bellek gibi kullanmak bile. Ama samsung sevmiyorum. Daha once note serisi kullanmama ragmen aslen apple kullanicisiyim. Bilgisayarim, telefonum, tabletim, herseyim apple. Ben apple cihazlarini bir aksesuar gibi goruyorum neredeyse. Tam ikon cihazlar.

Simdi bana bu iki cihazdan istedigim biri ucretsiz gelecek. Isimi gorenle, sevdigim marka arasinda kaldim. Samsung sevememin nedeni cevremdeki tum avam kisilerin samsung kullanmasi. O tiplerle ozdeslesmis adeta. Avam derken kimi kastettigimi biliyorsunuz. Insanlari kucuk gormek gibi bir seyi kastetmiyorum.

 
6 plus


  • efrasiyab87  (02.01.15 19:28:15) 
6 plus verilmiyor efrasiyab kardesim. Ya 6 ya note 4 dendi.


  • evrenos gazi  (02.01.15 19:29:08) 
Beleşi al ve sat. İphone al

Beleş verdikleri iphone 6 ise ne ala
  • filipis  (02.01.15 19:29:24 ~ 19:30:11) 
6'yı alınan yere iade et.

üstüne ekleyip plus al
  • efrasiyab87  (02.01.15 19:30:19) 
kanka avam demişsin samsung kullanıcısına ama bana bu tipler çok çakma geliyor. birinin elinde samsung varsa, ayakkabısından beresine kadar her şeyi çakma kullanıyordur diyorum kendi kendime. ben baya baya küçük görüyorum bu insanları yani.

htc falan neyse de samsung nedir ya.
  • m murphy  (02.01.15 20:07:45) 
iphone 6 derim ben. bi kere samsung telefonların yenisi çıkınca eskileri de çok ucuzluyor. 5s bile hala 1950ye satılıyor apple storeda. ki iphonelara da zam geldi 16 gb iphone 6 2350 iken 2500 oldu daha dün


  • metehan01  (02.01.15 20:52:03) 
iPhone 6. cunku Apple urunleri -evet pazarlamadan oturu olabilir, kandirildik vs vs- ama bir imaji temsil ediyor bence de.

ayrica her seyin apple ise zaten telefonu da apple al, continuity vs bir suru sey cikti artik.
  • federer  (02.01.15 20:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.