[]

Kyk Kredi

merhabalar,

kredi çıktı da şimdi bana, alayim mi sizce ya? çok kötü durumumuz yok ama günlük yol ve yemek (1 lira) parasını çıkarınca elimde bir bira parası kadar para kalıyor. dolayısıyla sosyal hayatım pek yok. malum 5 liraya kutu kola anca veriyorlar.

bir de spora başlayasım var ama pederbey destek olmuyor. onun içinde istiyorum aslında.

bir de 13500 lira diyor bende sizce geri ödemesi ne kadar olur? 16? 17? 18!?

 
330 tele


  • mattiadestro  (02.01.15 17:59:54) 
ben ettim sen etme.


  • doxanikee  (02.01.15 18:02:25) 
alma dostum alma

bendeki şu şekildeydi, ayda aldığım para 110 liradan başlamıştı, 130 a kadar çıkmıştı. 2-3 sene daha öğrenci olduğum için ödemeyi öteledim. Sonuç olarak ben 6600 tl gibi bir rakam vermiştim tek seferde. Aldığım para 5000 tl idi.

Ödeme planı şu şekilde, önümüzdeki 3 sene için her 3 ayda 500 tl ödeyecek şeklinde bir plan yapıyorlar. 3 ayda bir 500 tl para yatırman şart, istersen git bi seferde 3000 yatır kalan taksitleri beklet ama 3 sene kredi ödeme süresi bana baya uzun geldi diye yalandan indirimle bi seferde ödedim.

peder bey, sen krediyi al ödeme sırasında yardımcı olurum demişti, sonra satışı koydu o ayrı.

alma yani
  • bonjurkes  (02.01.15 18:04:41 ~ 18:07:36) 
bölümün ne birader bölümün önemli açıkcası.
mezun olduktan sonra 2 yıl içinde para kazanmaya başlayacak tarzda bi mesleğin olacaksa kredi çek. tabi okulu uzatırsan falan karışmam.

  • drystedb efficacious  (02.01.15 18:12:42) 
iş yerimiz var. potansiyeli de var ama durumu çok stabil değil. 4 sene sonra '13 bin nedir lan alın size 26 bin' deme ihtimalim de var 'devlet baba yardım pls' deme ihtimalim de var.

pederbey işler çok iyilesmedigi sürece hayatta yardım etmez. ama iş sıkıntım olacağını sanmıyorum. en kötü onun yanında çalışırım ya.

işletme okuyorum.
  • mattiadestro  (02.01.15 18:18:17) 
almayın. benim ödeme yılım geldi, şu an işsizim ödeyemiyorum. zar zor ertelettim ama seneye de ödeyemeyeceğim muhtemelen. her ay onu ödeyeceğinize kendiniz için başka bir şey yaparsınız.


  • the silent enigma  (02.01.15 18:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.