[]

Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition !

Fiyatı çok ucuz geldi,dayanamadım aldım,benden başka alan var mı ?
store.steampowered.com

Ha tabi bunu alınca olay bitmiyor,bir sürü add-on'lar falan varmış. İlk defa FSX oynayacak birisi için neler önerirsiniz? Her türlü eğitim şeysine açığım,özellikle Türkçe kaynaklara ihtiyacım var.

Son olarak Saitek x-52 var sahibinden.com'da 200 liraya,ben alamıyorum bari siz alın,fiyatı çok ucuz :(

 
Bende aldım...
O saiteki çok istiyorumda bu kadar ucuz olması kıllandırıyor açıkcası golddan thrustmaster t flight hotas x almayı düşünüyorum
Bence şimdilik tek oyun yeterli sonra add on lara bakarsında ben niye göremedim hiç add on?
  • kilimanjaro  (02.01.15 16:06:30) 
Merhaba ben de ayni oyunu aldım fakat MP oynayamiyorum, fsx çalışmayı durdurdu diye hata veriyor ve oyunu kapatıyor bir bilginiz var mi?


  • drystedb efficacious  (02.01.15 16:07:08) 
biz de aldık arkadaşla, ben saitek gibi tam uçuş kolu kullanmak yerine rc kumandası kullanıyorum

img.dxcdn.com

şöyle bir şey idare ediyor şimdilik
  • metehan01  (02.01.15 16:09:29) 
@kilimanjaro steamcommunity.com şurada hangi add-on'ların çalışıp çalışmadığını göstermiş.

@drystedb efficacious steamcommunity.com şurası belki yardımcı olur size.

Bende thrustmaster t flight hotas x yahut logitech 3d extreme pro almayı düşünüyorum.
  • birfincankahvedahaisteyenadam  (02.01.15 16:13:24) 
Bende rc kumandası futaba t8j varda futaba uyumlu pc kablom yok :(

Edit: buarada onlar steam add onu değil ben steam e düşerse öyle alırım dışardan şeylerle işim yok ya şuanda kendisini bile tam çözemedim :)
  • kilimanjaro  (02.01.15 16:15:19 ~ 16:19:13) 
eskiden korsan takılıyordum ucuzken orijinal alayım bari sağol :D


  • rodriguez2  (02.01.15 16:49:23) 
ben de aldım oyunu ama daha yüklemedim. öyle bekliyor beni mahzun mahzun. bende de thrustmaster var goldda yoktu geçen ay ben de kadıköyde hemen karşı tarafındaki mağazadan aldım (televizyoncunun ara sokağa bakan taraftaki ilk mağaza) kullandım onu ve gayet iyi. çok fazla şey istemiyorsanız idare eder rahatlıkla. 45 liraya aldım bu arada.


  • the kid  (02.01.15 21:35:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.