[]

Sigaraya zam sigara ticareti

arkadaslar sigaraya zam olacak gibi heralde galiba sanırsam

100 tane Camel alsam zam gelince satsam mantıklı mı? Kazanır mıyım ,

Bi de 50 Kuruş filan gelirse bi sigaradan elli Kuruş kazanmak için 100 tane sigarayı elden tek tek çıkarmaya değmeyebilir değil mi

Ne diyorsunuz nakit var, hatta iyi bi zam geleceğini bilsem 200 tane de alırım ama değer mi? Kesin gelir mi zam

 
100 sigarayla ticaret mi olur arkadaş? Vakti zamanında kutu kutu (karton demiyorum) stoklayıp satan kişileri biliyorum. Para öyle vurulur. 100 taneyi içiyorsan kendine sakla bence.


  • teknikekip  (02.01.15 15:26:52) 
Sayıya paraya takılma daha fazla da alabilirim. Örnek verdim 100 den.
Bugün Yapılabilirliği/ mantıklılığı nı sordum. Gireyim mi şimdi gidip alıyım mı ne dersiniz

  • etki  (02.01.15 15:28:56) 
Bugün gelmese yarın gelecek.
Sigara da iki günde bozulmadığna göre e paran da varsa git al.

Ticaret ticarettir
  • velhasilkelam  (02.01.15 15:31:56) 
yapma öyle şeyler boşver otur evinde.
almak tamam ama satmak için senin böyle bi networkun var mı ?
yani şu an benim elimde 3 konteyner gümrüksüz kaçak sigara olsa elimde patlar niye çünkü bunu piyasaya sokamam sokmakta sıkıntı yaşarım.

diğer türlü 6,5 olarak aldın zam ile beraber oldu 9 sen şimdi kaça satıcaksın ?
8 desen ben almam uğraşmam hiç gider efendi gibi orjinal olduğundan emin olduğum bakkaldan alırım. daha düşüğüne satsan kaç adette ne kadar sürede kaç para kazanıcaksın attığın taş ürküttüğün kurbağaya değicek mi.

boşver bjk gs maçına bas beşiktaşa kafan rahat :)

al al şaka diyom hayırlı işler ilk müşterin ben olurum
  • olurnedenolmasin  (02.01.15 15:36:06) 
yapamazsın. hacimli sigara satabilecek toptancılar zam gelene kadar camel satmazlar, kendileri elinde tutar. bakkallara verdikleri her kartonu zoraki, biraz kavga dövüş veriyorlar zam dönemlerinde. kasım sonunda alım yapmaya başlayacak olsan olurdu ama.

tam toptan satış fiyatlarını hatırlamıyorum ama aşağı yukarı 1er lira ucuz oluyordu normal satış fiyatından.
  • rygard  (02.01.15 18:35:27) 
milet çoktan yapmıştır la stoğunu.


  • cemiyetin unlu simasi  (02.01.15 18:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.