[]

Amerika'nın köpeği miyim?

merhaba,

ya ben amerika'nın köpeği miyim arkadaşlar ya?

tamam it gibi amerikan dizisi izliyoruz. bizim tv'de de zaten derin/beyaz futbol dışında kaliteli bir dizi yok ama bu kadar da olmaz ki arkadaş!!!!!!

demin sigara içmeye çıktım dışarı, soğuğu hissedince "holii krepp" lafı çıktı ağzımdan. ya da mesela bağzen ayak parmağımı falan bi dolaba, sehpa ayağına çarpınca ağzımdan "ouchh" ünlemi çıkıveriyor.

ananıskii gibi güzel nidalarımız varken ben neden böyle boktan amerikanca ifadeler falan kullanıyorum lan?

siz de mesela arkadaşlarınızın sorduğu bazı sorulara "evet" yerine "yes" diye cevap vermiyor musunuz? ya da 4buçuk saat ayakkabısını bağlayarak sizi bekleten ipne arkadaşınıza "kımoon kımooon" demiyo musunuz "hadi lan yarraaam" demek yerine?

nolur bana "evet biz de amerika'nın köpeğiyiz; hepimiz yapıyoz öyle şeyler" deyin. yalan da olsa hoşuma gidiyor; deyin. hep kahır hep kahır bıktım beee!!

 
amerikanın köpeği falan değilsin, sadece gördüklerinden kolayca etkilenen ve hemen özenen bir yapın var.


  • thracian  (02.01.15 09:50:13) 
İasip yüzünden her ortama girişimde heyooooo wassup bitches diyesim geliyor, sadece bu.


  • namus ninjası  (02.01.15 09:56:20) 
Amerika dunyanin en iyi Pazarlanan ulkesidir. Her anlamda. Adamlar amerikayi arzu nesnesi haline getirdiler. Muzikleri filmleri politikasi herseyiyle.

Durumun normal yani.
  • halitkin  (02.01.15 09:57:03) 
ya ben de deli gibi amerikan dizisi izliyorum ama öyle tepkiler vermiyorum. Bu durumdan kurtulmak için size bir doz "tatar ramazan" öneriyorum :)


  • nuka cola  (02.01.15 10:07:11) 
vallaha dediklerinin hiçbirisini yapmıyorum.
anlık tepkilerim genelde anasıki şeklinde oluyor. soğuk için mesela "oha hava göt kesiyor" ya da "taşak çatlatıyor" derim.

tharcian'ın dediği doğru. izlediğin şeylerin hayatına yön vermesine izin verme.
  • teritori  (02.01.15 10:09:08) 
arada, duruma cuk oturan atasözü, deyim, vecize falan varsa bildiğim, bilinen ortamda kullanırım fakat öyle yes, no, sori, ups falan yok, ama ikinci bahar'da vardı öyle konuşan ve amerika hayalleri kuran iki delikanlı.


  • nereye bu gidis  (02.01.15 10:14:14) 
amerika'dan döndüğümde kullandığım kelimeleri hiç değiştirmek istemiyordum. aynaya ayna demektense mirror demek daha hoş geliyordu. yolda gördüğüm arkadaşlara how u doin diye sorasım geliyordu. zamanla çay içip derdo bi tavırla sigara çekmek daha cazip hale gelmeye başladı.


  • the feel good  (02.01.15 10:17:02) 
Nick the chopper arti 1. Her seyi gectim de ouch nedir aga


  • baldur2  (02.01.15 10:34:30) 
ilkokuldan beri ingilizce okuyorum. üniversiteyi yabancı dille egitim veren kurumdan bitirdim. iş icin sürekli yabancı ınsanlarla gorusmek durumundayım ama "holii krepp" i ilk defa duyuyorum. ayrıca ouch ne amk

hadı amk demek varken neden come on diim ki
  • all girls dream  (02.01.15 11:15:55) 
neyse yeterince linç etmişler, bir şey dememe gerek kalmamış :)


  • doxanikee  (02.01.15 11:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.