[]

Ne oyun oynasam (FPS veya MMO)

Merhaba duyuru!

Yeni bilgisayarımın gelmesiyle birlikte kabaran oyun oynama iştahımı dindirmek istiyorum; sadece şu sıralar neyi oynamam gerektiğini bir türlü bulamadım.

- Multiplayer'a odaklı bir fps arıyorum öncelikle. Klasiklerden CS:GO popüler ama alternatif neler var, multiplayerı hala yoğun bir şekilde oynanan ve beğenilen?

- MMO olarak şu dönemin en iyisi hangisi? Çok ucu açık bir soru biliyorum ama "şuna bak" dediğiniz şeyleri araştıracağım. Daha öncesinde Ultima Online oynadım yıllarca, WoW oynadım yine yıllarca; kısa süreler içerisinde de Mortal Online ve Eve oynadım.


Şimdiden teşekkürler!

 
Dungeons and Dragons online
ddo.com

  • rygard  (02.01.15 00:32:55) 
titanfall gameplay izle biraz bence beğenirsin acayip hızlı pataküte bir oyun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.01.15 00:36:48) 
minik donut canavari +1

ayrıca cod advanced warfare şu anda yoğun bir şekilde oynanıyor ve twitch'ten izlediğim kadarıyla epey iştah açıcı duruyor.
  • air  (02.01.15 00:41:24) 
lol oyna, kafayı ye.


  • cetoxim  (02.01.15 00:43:59) 
-Team Fortress 2 oynayabilirsin, ama öğrenmesi alışması filan bana çok zor geldi bıraktım. Bir de paytowin diyolar artık.

-Half life 1 oynayan hala bir sürü insan var hala. Steam üzerinden de korsandan da baya kişi oynuyor. Eminim sen de zamanında oynadığın için burun kıvıracaksın ama şunu bi izle canın çekicek. www.youtube.com
  • MouseP  (02.01.15 02:02:36) 
@MouseP Team Fortress 2 p2w le alakası bile olmayan ve öğrenmesi bence çok basit bir oyun


  • bay meraklı  (02.01.15 02:04:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.