[]

hearthstone deste kurmak üzerine

aradığım bir internet sitesi. benim elimdeki kartlara göre bana uygun başka kişilerce hazırlanmış deste önerecek bir site var mı? örneğin ben hesabımı siteyle eşleyeyim, site de elimde olup olmayanları bilsin ona göre davransın. beni tek tek aramak zorunda bırakmasın :)
bildiğim bu var ama dediğim işi yapmıyor bir desteye bakıyorum bende olmayan kartlar olunca canımı sıkıyor. www.hearthpwn.com



 
Ben de hearthpwn kullanıyorum ama deste arayacağım zaman mesela bende olmayan ama çok kullanılan belli legendary kartları "doesn't contain" kısmına ya da mutlaka kullanmak istediğim bi kart varsa "contains" kısmına yazıp öyle aratıyorum.


  • kaffle  (02.01.15 02:04:53) 
Kendi desteni yapmak daha mantıklı olur,başkalarının desteleriyle bir yere kadar gidiliyor,kendin yaparsan eksik taraflarını da öğrenirsin ve geliştirirsin. Hangi hero için deste yapacaksın,gece gece işsizim merak ettim ? :)


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (02.01.15 02:12:32) 
aynen söylediğin gibi bi fikir benim de aklıma gelmişti çok güzel olur diye düşünmüştüm ancak şu an pek mümkün değil gibi böyle bir sitenin çıkması. çünkü dediğin olayın yani hesabını siteyle eşleyebilmen ve sitenin sendeki kartları görebilmesi için gerekli api desteği filan yok oyunda henüz.

ha ama çok kasarsan oyunda my collection bölümüne girip otomatik olarak sayfaları değiştirip her sayfanın ekran görüntüsünü alıp sonra da bu görüntüleri tarayarak elindeki kartların listesini çıkartan ufak bir programcık yapılabilir tabi ama kullanıcı için uğraştırıcı olacağından pek uğraşacak çıkmaz sanırım.

oyun için api desteği isteyen çok kişi var. blizzard muhtemelen getirecektir ileride zaten. o zaman türeyecektir böyle siteler.
  • newbie.  (02.01.15 07:23:55 ~ 07:27:45) 
adamın secretını nası gösteriyo yav. öyle bir şey yapıyosa blizz'in nasıl bunla bi sorunu olmaz? ha sadece tahmin ediyorsa onu ben kendim de yapıyorum programa gerek yok :D


  • newbie.  (02.01.15 08:07:51) 
sabit bir hero yok deste yapacağım. 8 destem var en az yarısını değiştiririm muhtemelen. 9'dan fazla yapamamak da ayrı saçmalık. kendi destelerim hangi gruba ait bir fikrim yok (aggro-control vs.) bu deste türlerinin özelliklerini nasıl kartlar içermeleri gerektiğini pek bilmiyorum. vaktim kısıtlı arada sıkıldıkça açıp oynuyorum deste araştırmakla-okumakla vakit geçirmemek adına böyle bir soru sordum. kendi eksiklerimi de tam kestiremediğim için ne ekleyip ne çıkarmak gerektiğini bulmak bazen işkence oluyor.


  • bass solo take one  (02.01.15 13:26:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.