[]

ttnet internet değişikliği

arkadaşlar 2 yıla yakındır taahhütlü netlimitsiz paket kullanıyorum. hız yetersiz geliyor ttnet'in sitesinden baktım 24 mbit hızında fibernet ve hipernet diye şeyler gördüm.



2- ben bunlardan birine geçeceğim, netlimitsizden varolan taahütümün bitmesini beklemek zorunda mıyım (taahüt bozma parası vermek istemiyorum). bi arkadaş üst pakete geçeceğin için senden para falan istemezler demişti ama pek güvenmiyorum.

teşekkürler.

ilk soruyu sildim çünkü 100mbit'lik paketler de varmış ama fiyatı 127 liraymış. beni aşar.

 
1- Maalesefki bölgenizde ve apartmanınızda destek olması lazım, fiber optik kablo apartman girişine kadar geliyor oradan farklı bir kablo ile bağlantınız gerçekleştiriliyor.
Hız-para ilişkisi var, teoride fiberoptik ile 1gbit hız sunuluyor, parasını verirseniz bağlatabilirsiniz.

2-adsl içi üst pakete geçişte sorun yaşamanız çok düşük ihtimal ama fibernete geçişte nasıl olur bilmiyorum.

Geçişi yaparken 4440375 üzerinden yapın, ve nasıl ücretlendirileceğinizi falan ayrıntılı sorun.
  • atom karincanin torunu  (01.01.15 23:20:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.