[]

Zeytinburnu Cevizlibağ Merkezefendi Civarında Spor Salonu

Kışa girerken ve evde kaldıracak ağır bir şey kalmamışken 2 senede kaybettiğim kiloları daha da fazlasıyla almak üzere bir spor salonuna gitmem gerekiyor.

Tercüman sitesine tercihen yürüme mesafesinde (olsa görürdüm ya yine de soralım) bulunan o da olmadı buradaki Atatürk Öğrenci Yurduna yürüme mesafesinde bulunan o da olmadı tramvayla gidilince yakın olacak ve içinde

Ağırlık egzersizleri için temel makinaları ve yüksek ağırlıkları barındıran bir spor salonu arıyorum. Hatta yüksek tavanlı daha da iyi olur.

Bunun dışında bir de yumruk ve tekme atabileceğim bir kum torbası varsa daha da güzel olur.

Bu özelliklerin dışındaki bütün artılar benim için birinci derece önemli değişl ve lükse giriyor ama önereceğiniz yerin kullanılabilir -hijyenik- duşu falan da varsa daha da iyi olur. Olmasa da olur.

Zeytinburnu spor salonunu önermeyin. Bu salon haricinde bilenler öneride bulunurlarsa bana yardımcı olmuş olacaklar.

Teşekkürler.

 
Ensem kalın, kurdum ben.

Aradım taradım yürüyüş mesafesinde bodrum katına sıkıştırılmış güzel sayılabilecek bir salon buldum. Belediyenin ama özel, nikah salonunun mu ne salonununsa bi belediye salonunun altında, koşu yaptığım parka çok yakın.

Sen bir enkazsın antrenman programından sonra kilo almak için biraz ağırlıklarla sevişeceğim.

Aylık 40 lira öğrenci tarifesi, tam 50
  • Karluk  (09.08.09 05:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.