[]

borderlands: the pre-sequel bu fiyata alınır mı?

steam'de %50 indirime (85 tl) girmiş de oyun..
store.steampowered.com

"al, kaçmaz. daha ucuza uzun süre bulamazsın." diyen de çok, "sakın alma, game of the year edition'ını bekle olm." diyen de çok. borderlands 2'yi normal modunda bitirip çok çok sevdim, şu an dlc'lerini oynuyorum. pre-sequel'i de alacağım öyle ya da böyle bir zaman ama bilemedim şu an için mantıklı mı olur, mantıksız mı.. ne dersiniz?

 
ben oyunları bütün dlc'ler çıktıktan sonra alıyorum hem daha zahmetsiz oluyor hem de ucuza geliyor.


  • bay meraklı  (01.01.15 20:12:18) 
biraz daha yükseğe zıplamak ve dondurucu silahlar haricinde hiçbir fark yok 2 ile aralarında. 2'yi 2.ye oynuyorum şu an, o kadar severim ama bu oyuna o parayı vermezdim(vermedim zaten).
ayrıca dlc konusunda bay meraklı haklı, dlc'siz halini 28 saatte bitirdim ve kesmedi. true vault hunter modunda başladım, ilk boss'u geçtim sonra sıkıldım, duruyor öyle şimdi. bekle o yüzden, alacaksan da dlc gelsin biraz daha.

  • baba jo  (01.01.15 20:19:48) 
bencede bekle game of the year edition için eskiden expension pack çıkınca oyunun eski buglarını düzeltirlerdi oyunu komple değiştirirlerdi nerdeyse şimdi oyun buglu haldeyken bile dlc ile milleti dolandırıyorlar kim veriyor bu parayı bilmiyorum ki pek birşey kaçırmazsın. "sakın alma, game of the year edition'ını bekle olm."


  • Kozmik_Rakun  (01.01.15 20:54:13) 
hayır.

1. en pahalı fiyatı türkiye mağazasında, steam tr'den zaten alınmaz
2. indirimi çok düşük, tr fiyatı us fiyatına yakın olsa bile alınmaz. borderland'in satış politikası çok çirkindir, yüzde 75ler görür yakında gayet rahat.

çok oynamak istiyorsan humble bundle store'da iki ayda bir indirime girer, oradan alırsın, yarı fiyatına gelir tahminen.

bir de ek olarak o "al, kaçmaz, daha ucuza uzun süre bulamazsın" diyen kimse, o adam yarın öbür gün evine girip, televizyonunu, cep telefonunu, annenin altın bileziklerini falan çalabilir.
  • rygard  (01.01.15 20:54:14 ~ 20:56:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.