[]

iki erkek köpek anlaşır mı ?

şimdi bizim bahçede baktığımız bi erkek köpeğimiz var. iki senedir bizle, çok seviyoruz. neyse dün gece bi siyah erkek köpek kapıya gelmiş, babamın da kanı çok ısınmış hayvana, almış içeri.

bunlar sabah oyunlar falan oynuyorlarmış, sevmiş gibi duruyolarmış birbirlerini. ama ikisi birden kulübeye girince (kulübe baya büyük, iki köpek yaya yaya yatabilir), bizim köpük ağlamaya başlamış(yani ince ince ağlama gibi bi ses, üzülünce çıkardığı tarzdan).

bunlar nasıl anlaşır ? iki erkek köpeği birlikte yaşatmış olan var mı ? zamanla birbirlerini daha mı çok severler ? şuana kadar kavga etmemişler, siyah olan küçükmüş daha babam bugün aşılarını yaptırmış 7 aylık falan demiş veteriner.

nedir yani bi şeyler söyleyebilir misiniz?

 
Ortama dişi köpek gelmedikçe erkek köpekler iyi anlaşır


  • amator filozof  (01.01.15 14:33:13) 
su ana kadar boyle anlasmislarsa gider gibi. birlikte bilecekleri oyunlar, oduller de etkili olur. kulube meselesi icin de ne kadar buyuk olsa da alanini korumak istiyor olabilir belki mekanlarini ayirmak bir fikir olabilir.


  • caylaktozu  (01.01.15 14:50:49) 
bazen 2 dişi köpek bile kavga edebiliyor. normalde koyun koyuna yattıkları halde.
Bekleyip görecekseniz, kavga etseler bile birbirlerini öldürmezler. eğer bir de kısırlaştırırsanız ileride, çok sorun olacağını sanmıyorum.

  • innerbliss  (01.01.15 20:01:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.