[]

Yürümek

10 gün sonra 1 ay İzmirde olacağım, yürüyüş-koşu karışımı yaptığım spora orda da devam etmek istiyorum. Sahilde yürücem, muhtemelen soğuk olacak. Neler giyebilirim sicak kalmak icin? Montum baya saglam. Buff var.




 
yürüyüp koştuğun için vücut sıcaklığın otomatik olarak artacağı için aslında çokta üşümeyeceksin. soğuma kısmını eve en yakın noktada yaparsan sıfır hasarla atlatırsın


  • Sskywalkeremre  (31.12.14 23:08:26) 
izmir o kadar da soğuk değil ki. güneş kendini gösterince ısınıyor. sabah ve akşam gün dönümlerinde soğuk oluyor, o saatleri atlarsan hiç üşümeden yürürsün rahat rahat.
montun baya sağlamsa iyi ter de atarsın.

edit: bura karşı yaka:) göztepe daha soğuk olabilir, içeride kalan bölümler var, güneş ulaşmayabilir, o kadarını bilemicem. ksk sahil sabah güneşini tam alıyor, ben gayet rahat yürüyorum valla.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.01.15 11:56:14 ~ 12:58:50) 
ben düzenli olarak göztepe sahilinde çeşitli spor yapan biri olarak (bisiklet-koşu-yürüyüş) soğuk değil diyenlere teessüf ediyorum. bu sene çok soğuk. termal içlik şart. termal çorap da iyi oluyor, ayaktan kayıp çok aza iniyor. bunların üzerine de o spora özgü kıyafetler giyerseniz sorun olmaz. en fazla 1-1.5 ay daha böyle soğuk olur zaten.


  • alm est  (01.01.15 12:05:36) 
Karşıyaka ve Bostanlı sahilde yürüyeceğim. Yine de soğuk olur ya. Ocak ve subat aylarından bahsediyoruz. Termal içlik alıyım en iyisi.


  • Lola90  (01.01.15 15:42:00) 
aynen, termal içlik demeye gelmiştim ki kendin doğru yolu bulmuşsun. gerçi alm est falan da yazmış daha önce şimdi gördüm. termal içlik her derde devadır, her soğuğun çözümüdür. izmir'e gitmedim ama ocak-şubat ayında türkiye'de her yer sabah soğuk olur, haklısın. termal içlik iyidir. yoksa hasta olursun. termal içlik sıcak tutmakla kalmaz, dengeyi de iyi ayarlar. yoksa 3 kat giyip de koşabilirsin... üşümezsin hiç. ama o zaman terlersin. sonra hooop ne oldu hasta oldun. olmaz. termal içlik iyidir.


  • der meister  (01.01.15 15:44:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.