[]

Arasam mı?

Yıllar sonra (bkz: 1 ocak 2009 ankara doğalgaz faciası) yılbaşı planı yapmıştım. İşi bırakacaktım. Tatile çıkacaktık. Ayrıldık, olmadı. Tek başıma plan yapmıştım yollar kapanmış.

Neyse...
(Erkeğim bu arada tekrar okuyunca kendimi garip hissettim.)
Bugün, iş çıkışı, Ankara sokaklarında boş boş dolanırken Gençlik Parkı'na düştü yolum. Orada büyüdüm (bkz: ankaragücü). Issız saatlerde gezinirim. Dönüşte MPAL'e gideyim dedim. Lisemdir anılarım depreşir. Yolda bir amca çevirdi beni. Severim muhabbet etmeyi. Yağmur da yağıyor mu yağmıyor mu belli değil dedi kendisi. Kulaklığı çıkardım. Muhabbet ettik. Yalnızım dedi senin gibi. Hanım vefat etmiş. Nereye gittiğimi sordu. Gaziosmanpaşa dedim 'arkadaşla' buluşacağım. Yalan söyledim nedense.
-İşin ne zaman biter?
-Sekiz gibi falan.
-Bana gel. Balık alırım, rakı falan içeriz. Müzik falan da vardır bu gece.
-Rakı sevmem. Votka severim.
-En iyisi hangisi?
-Fark etmez.
-Tamam dedi akşam gel.

Git amca dedim. Muhabbet istiyorsan dışarıda birer bira içip kaçalım. Kabul etmedi. Evde ısrar etti. Olmaz la dedim yeni tanıştık. E bu da böyle olsun dedi.

Aslında yalnızlıktan sarmış olabilir diye numaralarımızı aldık. Biraz acıdım. Yaşça büyüklerden hikayeler dinlemeyi severim. Tribünden, pavyondan... Gece eve yollarım istersen de kalırsın dedi. Dışarıyı vurgulamama rağmen kabul etmeyince işkillendim. Yoksa bi bira ısmarlardım.

-Arıcak mısın uğur?
-Bakalım.

Amcayı engelledim. Arasaydı reddedemezdim. Eve girmeden arardım ama şarjım bitmişti. Araya başka şeyler girdi falan. Belki iyi biriydi. Gerçekten yalnızdı.

Hep beraber yeni yıl mesajı atsak mı Mustafa Amca'ya?

Siz olsanız ne yapardınız?


Düzeltme: Çok yaşlı değil. 50li yaşlar.
Bir düzeltme daha: Bu aralar çok kötüyüm. Alışamadığım bir işim var ve 2 hafta önce terk edildim. Arayamamam ve gitmemem o yüzden. Bu olayı büyütmem de... Sadece paylaşmak istedim.
Keyifli yıllar.

 
hacı içkine ilaç atar yeni yıla senin gö.. girer. gözünde. yazamadım yaw.


  • yapma volkan  (31.12.14 21:55:44) 
atmalıyız tabii


  • namus ninjası  (31.12.14 21:56:04) 
Cok mu yasli ? Yarin icin yarim kilo tatli al gunduz caya gelicem sana tatlu aldim de. Yilbasi icin de kotuydum hastaydim bilmem hangi akraba grldi vs uydur korkarsan adresi bi arkadasina sms at 2 saate cikicam cikmazsam polisi ara de


  • photo85  (31.12.14 21:56:34) 
Yanına alabileceğin biri varsa ara bence.


  • mornie  (31.12.14 22:00:49) 
#YOLO
aramaktan zarar gelmez tabii. davete icabet ise biraz karışık.

  • namus ninjası  (31.12.14 22:00:50) 
dayı hallenmiş sana :)


  • Tyler89  (31.12.14 22:02:56) 
"evde ısrar" olayı huzursuz edici açık söyleyeyim.

yaş 40.
kadın.
ist.
  • mavi istiridye  (31.12.14 22:04:27) 
inanma sikecek


  • divit  (31.12.14 22:09:01) 
Homofobik olabilirdin bu akşamdan sonra. Ama aksi de çok güzel olurdu be.


  • phoenixboy  (31.12.14 22:12:46) 
Yas 50 ise cok da yasli amca degilmis. Tatli fikrini geri aldim.


  • photo85  (31.12.14 22:12:56) 
meğer o Mustafa amca benmişim :D


  • dimia  (31.12.14 22:31:32) 
yapma, içinde çevirir.


  • yapma volkan  (31.12.14 22:55:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.