[]

Kuzey Işıkları için İsveç'te Ulaşım

Arkadaşlar Ocak ayının sonunda Stokholme gidip oradan da yukarı doğru çıkmayı planlıyoruz.3 kişiyiz.Kış hava şartları da göze alındığında araba mı kiralasak yoksa trenle mi gitsek karar veremedik.Tren rayları bir yere kadar götürüyor.Daha ötesine götürmüyor.Arabayla gidersek 4000 km yol yapacağız 10 günde.Olabildiğince ucuza kapatmaya çalışıyoruz.Trenler pahalı araba daha ucuza geliyor. Sizce ne yapmalı?




 
kiruna'ya ucakla gidin. yollar o kadar problem olmaz ama uzun.


  • cedex  (31.12.14 10:58:52) 
tren elbette. bozulan arabanın içinde donarak ölmek bir tatil programı olmamalı.


  • rygard  (31.12.14 11:00:47) 
ama trenle istediğimiz yere gidemiyoruz


  • hotinli  (31.12.14 11:36:23) 
isvecte aylarca araba kullandim, guneyde sorun olmaz yollar hep acik. ama kuzeyde risk var. en iyisi ucakla kuzeye gitmek, tren nereye kadar gidiyor? Siz nereye gitmeye calisiyorsunuz?


  • medievalman  (31.12.14 12:06:27) 
tren fiyatları kuzeyde, türkiye'deki uçak fiyatları gibi düzenleniyor. önceden alınan bilet daha ucuz olur. bunun yanında uçak fiyatları bazen trenden oldukça ucuz olabiliyor - şu anda ne kadardır bilmiyorum ama uçağa atlayıp kiruna'ya gidin, oradan da ne yapacaksanız artık planlarsınız sanki.


  • kulkke  (31.12.14 13:46:39 ~ 13:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.