[]

Evde aile ile oynamalık oyun

Bu geceyi ailemle evde geçireceğiz. Kutu oyunumuz malesef yok, kendi kendimizi nasıl eğlendirebiliriz? Sessiz sinema gibi fikirler arıyorum. Ailem kafa insanlardır, içki oyunlarından da önerilere açığım. Çok teşekkürler ve mutlu yıllar!




 
abi en yakin kirtasiyeden tombala alin. hem nostalji yapmis olursunuz hem de ucuz.


  • exlibris  (31.12.14 10:39:22) 
iskambiliniz varsa, alna kart yapıştırıp tahmin etmeli oyunlar olabilir.


  • dusmanimizkindirbizim  (31.12.14 10:39:38) 
printer varsa internet indirilebilir board game dolu alternatif olarak.


  • rygard  (31.12.14 10:40:47) 
Bence de tombala iyi fikir. Bi de sey olabilir mesela, herkesin basina bi kagit yapistiriloyor, ustunde de unlu birinin adi yaziliyor. Kimse kendi kagidinda kimin yazdigini bilmiyor. Sirayla kendi kagidindaki unluyle ilgili sorular sorarak onu bulmaya cslisiyosunuz. Kadin mi, sarkici mi, evli mi, sarisin mi gibi evet ve hayir uzerine kurulu sorular. Abdullah ocalan'i kimse tahmin edemiyo mesela :)


  • nathanieltroy  (31.12.14 10:43:08) 
tombalanın kartını 50 kuruş veya 1 lira yapın, sonra çinkolara paraları dağıtın işte. biz öyle yapıyoruz, kafalar güzel olunca şenlikli oluyor. zaten dönen para 5-6 lira bir sıkıntı yok.


  • mega idea  (31.12.14 10:43:38) 
hikayenin sonundan tüm hikayeyi çıkarma.
mesela siz "adam martı eti yemiş ve intihar etmiş." gibi tek cümlelik bir sonuç söylüyorsunuz. aile üyeleriniz de size sorular soracak ve siz de sadece evet-hayır cevabını vereceksiniz. bu şekilde oyun çözülene kadar devam edeceksiniz.

(bkz: müzik sustu kadın öldü)
  • m e b  (31.12.14 10:47:27 ~ 10:47:40) 
kutu oyunu değil de gidin bir teknoloji mağazasından karaoke dalgası alın mikrofonuyla beraber satılıyor diskler.


  • teritori  (31.12.14 10:51:22) 
kalabalıksanız (5+ kişi) hırsız polis oynayın alkolün de etkisiyle komik oluyo baya.

herhangi bir kırtasiyeden kızma birader de alabilirsin o da zevklidir.
  • sir gawain  (31.12.14 10:57:50 ~ 10:58:00) 
Akilli telefonunuz varsa tabu indirip oynayabilirsiniz. biz gecen aksam erkek arkadasimla oynadik, arada reklam aliyor ama cok problem olmuyor.


bir de aileyle oynanir mi bilmiyorum ama 'ben hic' oyunu baya eglenceli oluyor.
  • fraise  (31.12.14 11:29:53) 
oyunun ismini bilmiyorum ama monopoly gibi.
iki grup. zar atıp ilerliyosun üzerine geldiğin renge ait soruyu bilirsen devam ediyosun. tüm renkleri toplamaya çalışıyosun. çok keyifli bir oyun. kim 500 milyar ister tadında.

  • optum kib bye  (31.12.14 11:34:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.