[]

Oyuna bağlanamıyorum ?

Var mı böyle bir problemi olan?

Steam'de onlarca oyunum var, hepsi çok güzel oyunlar, milletin defalarca defalarca oynadığı oyunlar ama ben biraz oynayıp sıkılıyorum. Ama bazılarını da içimden oynamak çok gelirken, içimden açıp da karakter yaratmak falan geçmiyor. Nedir benim bu halim ? (Derdini s.keyim diyecekler olacaktır, farkındayım eften püften bir sorun ama takıldı öyle.)


 
hastalık yoktur, hasta vardır diyorum. steam profilini yaz, bakıp teşhis koyalım.


  • rygard  (31.12.14 01:56:24) 
Hadi, koysana, hadi... (pardon çok yanlış girdim) hangi oyunlarmış ya onlar insanların bağlandığı?


  • solfej  (31.12.14 02:06:05 ~ 02:09:35) 
Steam kütüphanem:

imgur.com

Bunun dışında kutulu olarak da HoMM serisi, Starcraft II, GW2 falan var. Ama hiçbirine girip oynayasım gelmiyor.
  • herbivor  (31.12.14 02:12:01 ~ 02:12:41) 
dark souls diycem de büyük risk. korsan indir dene önce bi. zor oyunları seviyorsan sarar. ne bileyim mesela daha önceleri oynayıp çok sevdiğin oyunları yazarsan oradan da yürüyebiliriz.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.12.14 02:15:51) 
Zaten single hiç dayanamıyorum, etrafta gerçek insanlar olduğunu bilmeden pek oynayamıyorum. Ama asıl keyfi de single player'dan alırım gibime de geliyor. Evet genelde böyleyim, oyun oynayacak çok az vaktim var, o vakti bulduğumda da bu şekilde içine ediyorum.

proletarier: Valla küçükken oynadığım her oyundan öküz gibi zevk alırdım, hatırlamıyorum son zamanlarda beni bağlayan oyun.
  • herbivor  (31.12.14 02:16:11 ~ 02:16:55) 
ya zevk alamama problemi bende de var. küçükken saatlerce zevk alarak oynardım artık işkence gibi geliyor. sadece zaman öldürüyor, neden böyle oldu bilemiyorum ama...


  • mattiadestro  (31.12.14 02:19:50) 
Kesinlikle senin ilacın olan şey eğlenceli oyunlar, strateji, uzun soluklu oyunların var ama oynamıyorsun, öyleyse çok eğlenebileceğin ister single ister multiplayer oyunlara ihtiyacın var, Skyrim bile şu durumda fazla stratejik kalıyor senin için. Mesela, "Portal 2" denemelisin mutlaka ve ya god of war III gibi hack and slash parçala ve kazan olayına girebilirsin belki ve öyle starcraft, dota gibi oyunları oturup uzun zaman harcayıp sidirip oynayamacağın için şu durumda hiç satın alma parana yazık.

Edit: büdüt.
  • solfej  (31.12.14 02:23:05 ~ 02:26:35) 
Kucukken her oyundan zevk almamizin sebebi yokluktu. Simdi biraz tuketim cilginligi oldu maymun istahliyiz daldan dala atladigimiz icin de hicbir oyuna baglanamiyoruz. Bir sure oyun oynama canin en coj hangi oyunu cekerse ona yumul baska da oyun acma hatta once hepsini sil bilgisayardan. Bu da bi cozum olabilir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.12.14 02:27:03) 
Solfej hep karışık, stratejik oyunları sevmişimdir fakat o zamanlar sanırım vaktim boldu. Basit oyunlarla zevk aldığım da oluyor ama genel olarak tür değil galiba problem. Ama önerin denenebilir teşekkürler.

Proletarier, katılıyorum, onu ben de düşündüm, iki tane oyunum olurdu zaten, seçerdim birini, hayvan gibi her derinliğini öğrendirdim, öğrendikçe zevk alırdım. Şimdi sanırım, üf senle mi uğraşçam salak oyun diyip çıkıyorum, bilemedim :)
  • herbivor  (31.12.14 02:32:03) 
büyüyorsun. ben en azından kendim için bu cevabı kabul ediyorum.


  • bass solo take one  (31.12.14 02:36:14) 
luftrausers oynuyorum şu anda makarasına iş yaparken canım sıkıldığında açıp 10-15 dakika oynuyorum.

ben de artık sürekli bir oyuna bağlanamıyorum, yaşlandık galiba.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (31.12.14 04:58:21) 
mark of the ninja +1 ve
Shank yine aynı motorla yapılmış, aynı tarz bir oyun. İkisi de çok zevkli
ve bu yaşımdan sonra LOL'e sarmış bulunmaktayım, vazgeçemiyorum. İçindeki çocuğu öldürme!
  • safepassage  (31.12.14 08:08:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.