[]

gitar sap ayari

İstanbul avrupa yakasindayim. Elimde epiphone les paul var ama epey kotu durumda. Sap ayarindan tutun tel degisimine kadar bir bakim yaptirmak istiyorum. Taksim tunele git diyorlar. Tunelde kime gideyim? Hangi dukkana gireyim? Ve ozellikle sunu merak ediyorum ne kadar masrafa girerim?

Not: gitar cidden kotu durumda. 3 senedir bakim adina bi sey gormemis.


 
butceniz 100 lira civariysa ekrem ozkarpat tuneldeki en temiz isciligi olan luthiyerdir. ama fazla veremem derseniz fatih var o da iyidir.


ikisinin de yerini tunelde kime sorsaniz gosterirler.
  • ne desem bilemedim  (30.12.14 21:43:30) 
Mothership var, Uğur tertemiz iş çıkartıyor. Dore Drum Shop'ın olduğu sokakta. Teliydi, ayarıydı, temizlenmesiydi yanılmıyorsam 50 lira gibi bir şey ödemiştim.

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net
  • nodrap  (30.12.14 21:44:42) 
Ekrem ozkarpat, pahalidir iyidir.

Yuksel ustaoglu var birde, fiyati uygundur ama gec yapar (elinde is coktur hep onun o nedenle yane )

Murat sezen, eskilerdendir iyidir pahalidir yine.

Max 150'dir diye tahmin ediyorum tesfiye falan da lazimsa ama daha assagida da olabilir, tabii komple bakim daha yuksek bi rakam.cikartacaktir.

cok uzak kaldim o piyasadan, benim tavsiye edebileceklerim bunlar ama dedigim gibi zaman insanlara iyi davranmamis olabilir mesuliyet kabul etmiyorum.
  • selam  (30.12.14 21:48:38) 
rıfat türen'e git. pahalıdır biraz ama gitarını inciğine cinciğine kadar adam eder. yepyeni gitarım var gezersin inan. 75-100 arası bir şey alır kanımca.

ne zaman gitsem hep memnun kaldım.
  • mermize  (30.12.14 22:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.