[]

Taksim, Yılbaşı, İçmek

Yılbaşında evde oturacağımı söylediğim bir arkadaşım, bugün yoğun bir şekilde ısrar ederek kendilerine katılmamı istedi. Kendileri 4 kız gidiyormuş, sonradan 2 erkek de gruba dahil olmuş. Machine diye bi yere gidecekler/gideceğiz anladığım kadarıyla. Benim de bir senedir ne içmişliğim var, ne de bi gece hayatım.(daha öncesinde de 5 kere falan gitmişimdir) Tanıdığım tek kişi var ve onla da aslında konuşacak pek konum yok. Yani içmesem öyle bir ortamda çok tedirgin duracakmışım gibi geliyor. Açıkçası biraz tavsiye almak istiyorum. Ne içeyim? Nelere dikkat edeyim? En iyi ulaşım yolu nedir Taksim'e yılbaşı için?(taksi, metro, şahsi araç vs.) kızları korumak gibi bir durum yaşar mıyım? Kıyafet olarak günlük takılmayı(air max, kot, sweatshirt) düşünüyorum. Değiştirmeli miyim?




 
yani en iyi öneri yılbaşında taksime gitmemen olur herhalde.


  • Solem2  (30.12.14 20:46:46) 
Machine e gitmek isteyenler çok genç insanlae olmalı. Yani pek çok insan yılbaşında Taksime gidilmemesi gerektiğini biliyor. Kimse gidemez mutlaka sikerler diye kural koymak amacım yok ama tatsız olaylar yaşanabilir. Bence onları evinize davet edin. Eğer olmadı belki taksim yerine beşiktaş nişantaşı daha iyi bir seçim olabilir


  • charlotte blanc  (30.12.14 20:48:05) 
gitme.

yılbaşında machine'e gidilmez.
  • seksen9  (30.12.14 20:53:37) 
Bir de machine'e gidiyosunuz he mi? Kolay gelsin, eve dönünce ara merak etmeyelim


  • dusunuyorumoyleysevurun  (30.12.14 21:13:51) 
yılbaşında taksim üstüne bir de machine :D

hiç gitme bence evde otur daha iyi
  • metehan01  (30.12.14 21:19:20) 
hahaha machine ha. vay be. oraya bırak yılbaşını haftasonunda dahi gitmeyin. gerekçeleri yazayım, kararı sen ver:

-gereğinden fazla yüksek volume ve yedinci sınıf club parçaları dinlemek istiyorsan git.
-içerde yarım saat önce ex yutmuş, ağzı yüzü kaymış, fazlasıyla hareketli ergen tiplerle birlikte terleyip ortaya çıkan boktan esansı içine çekmek istiyorsan git (zamanında havalandırması iğrençti, şu an bilemiyorum).
-kapı önünde fütursuza öpüşen gay hipsterlara katlanırım diyosan git (vurmayın,homofobik değilim. ama o sahneyi görmeyi tercih etmem).
-konum itibariyle karanlık kişilerin veya hayat kadınlarının mesken tuttuğu bi yer o sokak. fazla rahatsız olmam, hatta ne kaa güzel, farklı kültürlerden insanlar var tanışırım hem dersen yine git. tanışmak için ilk adımı senin atmayacağını farzediyorum.
  • bruceandwayne  (30.12.14 21:24:58) 
arkadaşların patlayacak, sen de sıkılacaksın gitme.


  • matematik koyu  (31.12.14 08:40:33) 
her ortama bir ayık adam lazım. bir biranı iç.. milletin dalgasını tut...


  • dokuzonbeş  (31.12.14 08:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.