[]

Digiturk'ü internete bağlamak için ethernet kablo şart mı.

Kablosuz bir alet edevat ile bir şekilde bağlantı kurulabilmesi lazım ya da böyle bir şeyler duymuştum. Kabloyu normalde digiturk arkasinda ethernet girişine bağlıyoruz ya. Modem ile tv arası epey mesafe var. Hadi duyuru ahalisi bi el atın şu işe.




 
yeni kutularda wifi seçeneği var. onlardan birine sahip değilsen ara verirler muhtemelen. yoksa kablo şart.


  • simbolmina  (30.12.14 20:33:03) 
20 metreye kadar ev içi kablolamayı ücretsiz yapıyor digiturki gelip kroşelerle vs çekiyyorlar kabloyu. eve gelen adam zaman zaman taşeron olabiliyor ve dtden parasını alacağı halde iş zor geldiğinden yapmak istemeyebiliyor. o durumlarda bayiyi arayıp böyle böyle oldu diyorsun, bir iki gün içinde kendi teknisyenleri gelip hallediyor.

20 metreyi geçiyorsa bence en iyi seçenek ev içi elektrik tesisatını network için kullanmak.
  • rygard  (30.12.14 21:01:26) 
Kablo sorun değil ben de çekiyorum ama duvarlar tavanlardan gitmese görüntü çok kötü oluyor.


  • ground  (30.12.14 21:14:13) 
www.tp-link.com.tr böyle bir şey kullanabilirsin. burdan da nedir ne değildir öğrenebilirsin: teknoseyir.com


  • 10032007  (30.12.14 21:38:27) 
Hah böyle bir şeyler soruyordum. Teşekkürler @1003


  • ground  (30.12.14 22:34:46) 
o TP link gibi olan şeyi digiturk servisi 70 TL'ye filan satıyordu galiba, faturaya yansıyordu


  • michael_knight  (30.12.14 23:32:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.