[]

şu koşu bantlarından hangisini alalım?

uygun fiyatlı bir alet bakmıştık, linktekiler arasında karasız kaldık. hangisi daha mantıklı?

650 tl
urun.gittigidiyor.com

630 tl
www.hizlial.com

mutlu yıllar herkese.

 
dışarıda koşma şansın varsa kesinlikle alma.

mutlu yıllar.
  • zlatanibrahimovic11  (30.12.14 19:09:27) 
öncelikle babam kullanacak, dışarı çıkmaya ikna edemediğimizden koşu bandı bakıyoruz. benimde işime geliyor tabi, soğukta koşup üşütmek var.


  • tolga asp  (30.12.14 19:12:32) 
bugün dışarı çıkmayan yarın koşu bandından koşmaya üşenir bence. başkaları ne düşünür bilmiyorum ama koşu bandında koşmak beni spordan soğutuyor koşasım gelmiyor. doğal şartlarda spor yapmak daha faydalı ve eğlenceli. uygun ekipmanları kullanırsan üşütmezsin :)


  • zlatanibrahimovic11  (30.12.14 19:14:32) 
abi almayın dizin eklemine zarar veriyor. eliptik bisiklet önerebilirim ama hem dizlere zarar vermiyor hem de daha eğlenceli. daha az yer kaplıyor.


  • enfarktus  (30.12.14 20:07:51) 
sadece yürüyüş için kullanacağız, yinede zararı olur mu?


  • tolga asp  (30.12.14 20:33:07) 
bnce alma. camasır teli olarak hayatına devam edecek belli bir süre sonra.


  • all girls dream  (30.12.14 21:13:21) 
sen koşu bandında koşarken alttaki komşuya bangır bangır ses gitme ihtimalini de düşünüyor musun?


  • dusunuyorumoyleysevurun  (30.12.14 21:35:27) 
1- eklem ağrılarını önlemek için yumuşak zeminli seçtik.
2- alt katımız otopark, haliyle rahatsız olacak kimse yok.
3- babamız 3 aydır koşu bandı alalım diye tutturduğu için alıyoruz, yoksa elbette bir süre sonra kariyerine çamaşırlık olarak devam edeceğini hepimiz biliyoruz.
4- evin içinde değil balkonda kullanacağız, böylece temiz havayı da sorun etmeyin.
5- koşu ayakkabısı da alacağız.

başka uyarısı olan yoksa model seçimine geçebilir miyiz artık?
  • tolga asp  (31.12.14 08:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.