[]

9-18 kg Oto koltuğu tavsiyesi (anne babalar )

Var mı tavsiye edebileceğiniz bir model.alamadım bir türlü.veya sakn bunu alma, bunu al bence dedikleriniz ?
Teşekkürler



 
Cybex pallas 2
adac testlerine bakin. Su an mobilim link veremiyorum. Bulamazsınız mesaj atın.

  • nano mercy  (30.12.14 21:16:20) 
Cybex çok güzel de önündeki koruyucu olmadan tam güvenlik sağlamıyormuş.çocuk onda sıkılır gibi geliyor.


  • sapkasiz cikmam abi  (30.12.14 21:23:02) 
Araştırırken kafam çok karışmıştı benim de; sonunda Römer King Plus almıştım.

Aynı ayarda Maxi-Cosi Tobi vardı bir de, daha yüksek bir koltuk, çocuk etrafı seyreder sıkılmaz diye tavsiye ediyordu kimileri ama test sonuçlarına baktıktan sonra diğerinin daha iyi olduğunu düşünmüştüm.
  • crescendo  (30.12.14 21:28:11) 
@crescendo, sanırım isfix bağlantısı yok römer king plus'ın ...


  • sapkasiz cikmam abi  (30.12.14 21:55:39) 
Evet, emniyet kemeriyle bağlı. İsofix versiyonu da var diye hatırlıyorum.


  • crescendo  (30.12.14 22:03:23) 
www.bulabilirim.com

kraftın bu ürünü çok güzel...
  • white35  (01.02.15 20:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.