[]

mafya polis devlet üçgeni

susurluk...................................................................................................


şimdi bu tefecileri aranızda tanıyanınız var mı mesela verdikleri parayı 3 ay 5 ay neyse hepsni birden mi istiyolar yoksa ödemede kolaylık yapıyolar mı taksit secenekleri var mı

 
her geciken gün için bir mermi yerleştiriyorlar bünyene, bacaklardan başlıyorlar. ona göre hareket edelim


  • kahramanikarus  (30.12.14 16:50:06) 
ya abi siz de bu admaları iyice pislik lanet yaptınız bu adamlar borc veren insanlar tahsil edecekler tabii ama peşin mi sitiyolar yoksa banka gibi mi


  • bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler  (30.12.14 16:51:07) 
peşin sitmiyorlar da taksit taksit sitiyorlar adamın belasını.

banka gibi ama daha fena. yani 100.000 lira aldıysan bankadan kredi çeksen 150.000 geri ödersin, ödemezsen evine haciz gelir ya, bunlar senin zor durumundan faydalanıp 100.000 lirayı ne bileyim 250.000 lira olarak geri istiyorlar, işine gelirse. banka falan kredi vermediği için mecbur alıyorsun nasıl olsa öderim diye, ödeyemezsen de evine haciz gelmiyor, iki tane silahlı adam geliyor. istedikleri parayı istedikleri vadede ödersen gelip vurmazlar merak etme.
  • kibritsuyu  (30.12.14 16:53:20 ~ 16:54:14) 
bizzat tanıdığım tefeci yok da bu adamların hepsi yan mahalle mafyası değil aq ya geciktirdin diye sıkacak halleri yok. tayyip olsa bile yine öyle borcunu geciktirdi bacağına bi tane sıkın deyip sıkamaz. dünyanın hiçbi yerinde o kadar rahatlık yok.

aklı başında mafya gerektiği zaman sıkar sadece. kendi şanına zeval gelmesin diye. tefeci de kendisini sıkıntıya sokacak miktarı borç vermez zaten, yani borç verdiği adam "abi 3 gün sonra verebilirim olur mu" dediği zaman "ya şapşik o parayla iş yapcaktım uff bugün vermen lazım yhaa :((" diye mızmızlanmaz. bu işler teminatla oluyor zaten, referansla oluyor. bana para vir deyince tefeci para vermez. senin işleyen bi fabrikan falan varsa örneğin, sen 3 gün sonra mal alacaksan, tefeci o gün eline para geçeceğini bildiği için müsamaha gösterebilir.

bugün vermedi tak tak kafasına sıkın öyle bi dünya yok. tamam mafya devletle iç içe, mafya babaları yargıyı bile kontrol edebiliyor tamam ama canım sıkıldı bunun kafasına sıkayım öyle bi olay hiçbi yerde yok. gerçekten sorun teşkil eden adama sıkılır sadece.

dediğim gibi bizzat tanıdığım tefeci yok, kimseye hiçbir şekilde tefeciyle muhatap olmasını da önermem ama önüne gelenin kafasına sıkan manyaklar gibi de görmeyin bu adamları. sizin benim gibi insanlar. sadece zenginler ve silahları falan var.
  • der meister  (30.12.14 16:54:29) 
Bıçaklıyorlar genelde. Bizim tanıdık vardı bu işleri yapan. Evine filan gelip eşyalarını alıyordu. Kolaylık sağlamıyordu sanırım.


  • Cursed Chico  (30.12.14 16:55:35) 
ya abicim kursun sıkılacak bi para istemicem zaten efendi gibi aylık 650 650 öderim tanıdığın olan yeşillendirsin :D


  • bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler  (30.12.14 16:57:14) 
bizim yan apartmanın altındaki kebapçı aslında tefeci. kebabı yan iş olarak yapıyor. küçük esnaf. o tanıdıklarına güzellik yapıyor. tanımadıklarına vermiyor.
bir de kredi borcu öteleyen tefeciler var. ödeme günü gidiyorsun. yatırıyor hesabına. posu var, para hesaba girince çekip işlemi tamamlıyor. işlem ücretini peşinen girişte alıyor.

  • namus ninjası  (30.12.14 16:59:48) 
aynen hacı böle bakkal makkal oluyolar esnaf oluyolar da adres var mı bildiğiniz


  • bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler  (30.12.14 17:01:34) 
o işi ben yapıyorum da kesin sıkarım sana ben dayanamayıp şu tipe baq


  • Solem2  (30.12.14 17:09:21) 
Dağılın yetkili abi geldi.
Şimdi faizciler çeşit çeşit. Kumarhanelerde falan olanlar ölücü boş senede de imza artırırlar her boku da yaparlar. Ama genelde faizciler eskisi gibi değil. En başında herkese vermiyorlar artık öğrenci işsiz asgari ucretle çalışan vs. Bir depolis hakim avukat vs ye de vermiyorlar kesinlikle.
Sistemleri şu şekilde aylık % 5 ile 15 arasında faiz uyguluyorlar. Mesela 10bin lira 1 aylık istersen 1 ay sonrasına 11bin tlik senet yazyazıyorlar %10 ise. Piyasa genelde aylık yüzde 10. Tarih de atmazlar. Yamuk yaparsan 1-2 sene oncesini yazıp extra faiz de alıyorlar. Eğer boş senede imza at derlerse atma. Direk arkanı dön eğil. pantolon kilot çıkar adam işini hemen görsün.
  • ground  (30.12.14 17:12:57) 
@ground cok yuksek abi faizler olmaz öle daha makulu yok mu

@emo sen naber ya
  • bekçi hurşit'in eline lüverver vermişler  (30.12.14 17:15:12) 
abi gözünü seveyim makul tefeci mi olur? yüksek işte faizler onu diyoruz ya zaten.

bankanın risk grubu görüp kredi vermediği kişiler için adamları bankadan ayıran taraf tam olarak bu işte. banka sana kredi vermiyor, para lazım, o zaman gel ben vereyim ammaaaaaa faizi yüksek olur ona göre. ödeyemezsen alırım minibüsü abbas kardeş.
  • kibritsuyu  (30.12.14 17:20:21) 
Çok sağlam biri isen madden veya teminat ipotek verirsen %3 e kadar bulabilirsin.


  • ground  (30.12.14 22:43:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.