[]

abd ucak bileti sorusu

new york uçuşu 800 usd
washington uçuşu 570 usd

washingtona gidip oradan new york'a geçmek daha mı mantıklı? her halükarda araba kiralayacağım.
dönüş de aynı şekilde.

 
maddi olarak çok sıkışık değişlsen direk NY a uç. Eğer yakın zamanda gidiyorsan malum hava şartları falan, zor olur.


  • innerbliss  (30.12.14 12:35:16) 
Temmuz'a bakıyorum, tatil için zaman sıkışık değil o kadar.


  • Sarix  (30.12.14 12:36:10) 
O zaman ucuz bileti al, az bir road trip yapmış olursun Washington_Ny arası


  • innerbliss  (30.12.14 12:45:27) 
washngton-jfk delta havayolları ile ortalama 100 dolar.

www.delta.com
  • yatagants  (30.12.14 12:54:03) 
eger ronald reagen havaalanına ınecekseniz metro ile unıon statıo'a gidip ordan otobusle de new york'a gecebilirsiniz. eger biletinizi onceden alırsanız 1 dolara bile denk geliyor.

dulles biraz daha uzak. o yuzden once otobus-shutle sonra metro ile gene unıon statıon ve otobusle ny.

arac kiralarken hem gun hem de km hesabı yapılıyor. o yuzden kiralayacagınız aracla ucak parası aynı hesaba gelebilir. aracı ny,dan kiralamak daha mantıklı sanki.
  • halanne  (30.12.14 13:14:28) 
insan gitmeden bilet almadan bi sor


  • hebanon  (30.12.14 13:17:06) 
gotobus'tan otobus biletlerine bakabilirsin. genelde 20-30 dolar arasi oluyor. fakat otobusler turkiye'de gibi rahat ve ferah bir yolculuk vaat etmiyor amerika'da. genelde rotar oluyor ve otobus ortami gercekten kotu oluyor. washington'da otobuslerin kalktigi yer havaalanina oldukca yakin diye hatirliyorum, metroyla gidebilirsin yani. new york'da ise genelde chinatown'da birakiyorlar ki yine metroyla her yere ulasabilirsin.

www.gotobus.com

arac kiralama icin de yas sinirinin 25 oldugunu hatirlatirim ancak gevsetilebiliyor. bir de eyalet degistereceginiz icin ekstra bir ucret de odemeniz gerekebilir.
  • morinyo  (30.12.14 14:31:17) 
dc'den ny'a otobus dusunursen dc2ny.com fena degil. ayrica dc'nin temmuz nemi kotu. yine de gezecek yerleri bol, muzeleri bedava. belki biraz takilabilirsin.


  • disq  (30.12.14 16:33:12 ~ 16:33:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.