[]

ankarada elektro gitar alınca mekan

selam.elektro gitar alıcam bunçün 500-550 tl bütçem var.ibanez olcak büyük olasılık böyle renk ve gitar çeşitliliğininin bol olduğu denemmize izin veren bu fiyata kaliteli gitar alabileceim mekanlar var mı? varsa bunlar neler?



saygılar sevgiler:)

 
meşrutiyet'te hotel alba mı aba mı ne öyle bir yeşil otel var onun yan sokağında bir sürü dükkan var. pan müzik iyidir ama biraz pahalıdır ürünleri denetirler. yanındaki zuhal müzik daha ucuzdur ama oranın da satıcıları uyuzdur. oraları gez.


  • başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm  (07.08.09 00:39:57) 
ikinci el düşünüyorsan planet music dışında pek seçeneğin yok. yüksel'in sonunda mimar kemal'in karşısında kalıyor. ikinci elde yapılacak en mantıklı hareket turkrock.com alım-satım bölümünü takip etmek. uygun bir şeyleri ankara sınırları içinde bulabilirsin.

sıfır için "başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm"ün dediği yerlere bakmalısın. konur tarafından geleceksen public'in oradan sola döneceksin.

not: başlangıç seviyesi içinse, gitar konusunda garanti veremem ama anfi için ulus-hamamönü'nde bir dolan, dükkanlara bak, kaybın olmaz.

ahlaksız teklif: yarın alacaksan 550'ye 2007, az hırpalanmış siyah ibanez rgr320ex+runner bag verebilirim.

iletişim: matthiascoltrain [at] gmail.com
  • matthias coltrain  (07.08.09 01:04:26 ~ 01:18:57) 
0 alcam o sokağa bakarım:)teşekkürler yorumlar için


  • thenis  (07.08.09 02:10:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.