[]

Moraliniz çok bozuk olduğunda

napıyorsunuz? Örnek vermek gerekirse bir yakını hasta olan birinin birazcık ferahlaması için ne yapması gerekir? Siz bu gibi durumlarda neler yapıyorsunuz? Çoğaltmak gerekirse bir arkadaşını kaybetmek, ya da uzun sureli ilişkiyi bitirmek de olabilir. Hemen sonrasında acı tazeyken nasıl rahatlanır biraz da olsa? Dertleşecek, teselli edecek birinin olmadığını varsayalım.




 
Varsa bi fikir ben de yararlanayım. Rezerve


  • freddy tayfur  (29.12.14 22:23:47) 
ağlıyorum, daha sonra uyuyorum.


  • Niddleman  (29.12.14 22:25:17) 
valla öyle durumlarda hiç rahatlayamıyorum. dünyam zehir oluyor, ortalarda ruh gibi dolaşıyorum.


  • m e b  (29.12.14 22:27:50) 
deli gibi temizlik yaptığım oluyor, uzun uzun duşta ağladığım oluyor, internette ıvır zıvır araştırarak kafa dağıtmaya çalıştığım oluyor, gece yürüyüşlerine çıktığım oluyor, arka arkaya dizi-film izlediğim oluyor. moralimin ne kadar bozuk olduğuna ve o anki şartlara göre genelde bunlardan birini yapıyorum.


  • tuborg yesili  (29.12.14 22:33:15) 
ağırlık çalışıyorum. daha bugün yaptım. tavsiye ederim.


  • reavelyn  (29.12.14 22:34:48) 
Anca tavsiye olur. Tabi seni dinlerse. Sakin eglence icerikli boseyler planlama. Sonra lendisini pisman hissedebilir arti olarak.


  • aeroflot  (29.12.14 22:35:48) 
Dünyada yasayan ve bu zamana kadar yasamis olan insanlardan cok farkli bir kaderi yasamadigimi, onlar gibi 'büyük asklar' yasayip 'büyük ayrilik' acilari cektigimi, bir yakinimi kaybettigimde tipki diger insanlar gibi dünyanin yanmasini istedigimi kisacasi yasadigim trajedinin baska bir insanin hayatindakinden cok da farkli olmadigini düsünüyorum. Bu acimi hafifletmese de dayanacak güc veriyor diyebilirim.


  • Paratoner  (29.12.14 22:36:32) 
mümkün olduğunca yalnız kalıp, acımı ağlayarak mı yoksa duvara yumruk mu atarak artık ne olursa bi şekilde döküp rahatlıyorum.


  • rayde  (29.12.14 22:36:53) 
Hava çok soğuk değilse bisiklet. Çok etkili.


  • yirmisantim  (29.12.14 22:37:39) 
En son sevdiğim bi arkadaşım intihar edip olmuştu. Benim tek yapabildiğim girdiğim depresyonu üç ayda atlatabilmekti. Onu da nasıl yaptım anlamadım zaten, günde 19 saat tavana duvara bakipuzik dinledim 2 bilemedin 4 saat uyudum. Sicilmis ağzıma bir parti de ben sictim. Sonrası bu olay kafamda rehabilite oldu ve bu konuyla alakalı toparlandim,şimdi o arkadaşım çok sık aklıma bile gelmez.


  • bokmuhendisi  (29.12.14 22:41:33) 
temizlik. ozon kokusunun bastıramayacağı dert yok


  • sheridans  (29.12.14 22:45:23) 
babamı kaybettigimde kendimi kitap okumaya ve o zamanki erkek arkadaşım ile iletişim kurmus herkesi bırakıp Dünyadan izole etmiştim. sonra erkek Arkadaşımdan ayrılınca türkiyede gitmek istediğim bir kaç şehir vardı onlara gittim gezdim. Bir kaç tane de ülke dolaştım. Şu an noturum zaten iyi kötü bir şey yok kafamda. beni asıl bunaltan şeyin ne oldugunu buldum uzerine gidiyorum. Onu gerçekleştirip on yıl onceme döndüğümde ailemden başka bir şeyin kaybını umursamam sanırım.

Kısacası Kendine bir uğraş bul. Bir hayalin olsun en kötü zamanında bile ona sarıl.. Her şeyden kurtarır.
  • rubiks cube  (29.12.14 22:47:13 ~ 22:49:23) 
krem peynir + 1
Çalışıyorum, fiziksel veya kafasal. Herhangi bir başka şeye ihtiyaç duymuyorum.

  • aychovsky  (29.12.14 22:56:04) 
asılıyorum.


  • tirt star  (29.12.14 23:00:41) 
Birisi ölmüşse üç dort gün ağlıyorum, dua ediyorum, daha iyi bir yere gitti diyorum. Zaten o durumda ayarlarım bozuluyor genelde, neyin var diyene gülerek arkadaşım öldü kanserdi demiştim. Anneanneme ilk yardım yapamayip kaçan kuzenimi de gülerek falan anlatmıştım. Çok acayip. İlerde birine hastayı kaybettik diyeceğim beni linç edecekler. Çabuk atlatiyorum, sanırım dünyada en son depresyona girecek insanım.

Kavga etmissem konuşur barisirim, çok çabuk affederim. Geri dönüşü mümkün değilse zaten vaktime değmezdi diye düşünürüm. Tam seni çöpe atacağım posete yazık durumu.

Gezerim, kendime istediğim bir seyi alırım, film izlerim, ailemle vakit geçiririm. Yalnız kalmam, acıklı müziklerden kacarim.
  • Lim5  (29.12.14 23:42:04) 
içiyorum. çok iyi geliyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.12.14 23:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.